Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +362
bibi__ +149
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Plusować, to zawołam po telefonach - co januszerka memlała. Będę zadawał im podchwytliwe pytania
i to oferty w branżach w których nie ma wskazań na daną płeć, np. praca z dziećmi czy sprzedać kobiecych produktów
#przegryw #pracbaza
A ofert "tylko dla mężczyzn" nie znajdziesz bo byłby wrzask i nikt sobie nie będzie prawnych problemów robił z nawiedzonymi feministkami.
jak chcesz coś zmienić to raczej do PIPu takich delikwentów bo te ogłoszenia są niezgodne z prawem.
@dziecielinapala ten seksistowski tekst ma być argumentem przeciwko seksizmowi, czy co się tutaj o------o? Cholerna mizandryczka i incelka.
@dziecielinapala to że frajerzy są w stanie płacić setki złotych za okulary, nie znaczy, że one są tyle warte. Okulary z polaryzacja i filtrem UV kupisz już nawet za jakieś 5$. 90%+ ceny to marka.
PS w ogóle to ironicznie wyszło, że jednak baba to się nie zna.
Komentarz usunięty przez moderatora
@SynestetycznyEstetyczny to że ty wyglądasz jak ostatnie nieszczęście, nie znaczy, że inni o siebie nie dbają. Może weź się ogarnij na początek.