Aktywne Wpisy
mateuszmozol +20
#informatyka #facebook #socialmedia #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #programista15k
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Heer88 +591
Jak to jest, że ruskie onuce 'pamiętają' rzeź wołyńską (oczywiście jak najbardziej straszną zbrodnię) będącą lokalnym zatargiem podsycanym przez Niemców, a paktu Ribbentrop-Mołotow, wymordowania całej polskiej inteligencji w Katyniu przez orki i gwałcenie wyzwoleńcze sporej części polskich kobiet to już nie bardzo?
Jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg?
#ukraina #rosja #wojna #konfliktynaswiecie
Jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg?
#ukraina #rosja #wojna #konfliktynaswiecie
Rok/dwa lata temu jeszcze wszyscy cisneli bekę z typów typu Zięba, Justyna Socha jak i ich wyznawców. A teraz?
Jakiś Mirek wrzucił w gorących, że zaszczepił się.
Komentarz pod postem z taką ilością plusów, że aż mi się xD zrobiło na twarzy czy to jakiś nowy trolling nie jest.
Czy wykopków już całkowicie #!$%@? za przeproszeniem? Wolicie słuchać foliarzy i wyznawców Zięby? Macie rozum i godność człowieka?
#szczepienia #bekazfoliarzy
@DigitalStarGirl: always has been.
Jeśli ktoś podchodzi z rezerwą, do eksperymentalnych szczepionek na covid, które, jak się okazują nie są tak bezpieczne jak inne szczepienia, (jak zdechniesz na powikłania, to twoja rodzina dostanie 0,00 pln z ubezpieczenia które płacisz co miesiąc) a sama choroba, nie jest taka straszna, jak ją media przedstawiają, to nie znaczy, że jest płaskoziemcem i miłośnikiem zięby czy zbyszka nowaka...
@muaddib43: nieuzasadnione
Na wykopie większość tych ludzi to szury albo antyszczepy po prostu.
@muaddib43: według moich obserwacji za to, osoby "sceptycznie nastawione" do szczepień na COVID, swoją aktywność na wykopie opierają tylko i wyłącznie na byciu "sceptycznym do szczepień na COVID"
Mam wrażenie, że niezaszczepienie się powoduje jakieś braki IQ i śmierć komórek
@DigitalStarGirl I to mówi gość co ogląda szarlatana Ziębę XDD
@muaddib43 Inne szczepienia też były niebezpieczne i eksperymentalne xD
Szury protestują przeciwko szczepieniom po prostu.
Komentarz usunięty przez autora