W Polskich kinach powstały bilety z podziałem zaszczepiony/niezaszczepiony.
Moim zdaniem, rząd dzieląc w ten sposób ludzi, próbując ewidentnie zmusić wszystkich do przyjęcia szczepionki, wywołuje skutek odwrotny. Mam swoją godność, nie zaszczepię się tylko dlatego, że ktoś wywiera na mnie presję. Tym bardziej czuję, że trzeba się buntować, żeby nie mieli przekonania, że mogą z nami robić co im się podoba. W takim razie kino Helios czy inne imprezy na których dochodzi do segregacji ludzi - omijam. Jest nas dużo, więc każdy powinien, choćby dla zasady, zrezygnować i nie finansować czegoś takiego. Nie ma zgody na segregację ludzi z jakiegokolwiek powodu!
Nie jestem żadnym antyszczepem, ale nie zamierzam przyjmować niesprawdzonego, opracowanego na prędce preparatu o nieprzewidywalnych w dłuższym okresie czasu negatywnych skutkach zdrowotnych
@Xtreme2007: xD c--j z naukowcami, typ z wykop pe el wie lepiej xD
Mam swoją godność, nie zaszczepię się tylko dlatego, że ktoś wywiera na mnie presję.
Proszę Państwa tak zaczęła się historia Mirka-buntownika, któremu matka powiedziała w młodości, aby umył dupę i zaczął się pilnie uczyć. Resztę historii już znamy.
@KubaGrom: @Tremade: na jakie szczepionki przypominające w ostatnim czasie oprócz covida również się szczepiliscie? A może tylko na covida bo to modne? XD
@Xtreme2007: Technologia mrna jest znana od 10 lat, w tej technologii powstała m.in. szczepionka na wirusa Zika. Zgodnie z badaniami ewentualne skutki uboczne w 99% pojawiają się w pierwszych 3 miesiącach po przyjęciu szczepionki, więc nie wiem, o jakich długotrwałych skutkach ubocznych tutaj mówisz ;) Bardziej obawiałabym się o długotrwałe skutki produktów masowo dodawanych do jedzenia (pierwsze z brzegu azotyny - dodawane do kiełbas, kabanosów, wędlin, a o których kancerogenności
@some_ONE: A na to co wymienilam to juz nie warto? Powiem ci ze jak się szczepilam dwa lata temu to lekarz był w szoku ze sama z siebie przychodzę na szczepienie. Nikt nie przychodzi na dawki przypominające, wszyscy maja to w dupie xd jak widać nawet covidianie xd
@jabadabadupka: No raczej jest sens się szczepić jak masz szansę na zetknięcie się z wirusem. Przecież nie będę się szczepił dawką przypominająca na polio jak szansa na zetknięcie się z tym wirusem jest zerowa xD
próbując ewidentnie zmusić wszystkich do przyjęcia szczepionki, wywołuje skutek odwrotny.
@Xtreme2007: Jeszcze nie tyle zmusić co zachęcić. I jaki skutek odwrotny? Szury jeszcze będą antyszczepionkowcami jeszcze bardziej? Cała reszta ma was raczej w dupie, juz sie dawno zaszczepili albo zaszczepią. Świat pójdzie dalej a Janusze medycyny będą siedzieć w piwnicach i płakać, że już nikt nie okazuje im zainteresowania w internecie, a tacy dzielni buntownicy byli ( ͡°͜
@KubaGrom: Nie jestem żadnym antyszczepem, ale nie zamierzam przyjmować niesprawdzonego, opracowanego na prędce preparatu o nieprzewidywalnych w dłuższym okresie czasu negatywnych skutkach zdrowotnych.
@Xtreme2007: jestes antyszczepem, bo powtarzasz te bzdury.
Moim zdaniem, rząd dzieląc w ten sposób ludzi, próbując ewidentnie zmusić wszystkich do przyjęcia szczepionki, wywołuje skutek odwrotny. Mam swoją godność, nie zaszczepię się tylko dlatego, że ktoś wywiera na mnie presję. Tym bardziej czuję, że trzeba się buntować, żeby nie mieli przekonania, że mogą z nami robić co im się podoba. W takim razie kino Helios czy inne imprezy na których dochodzi do segregacji ludzi - omijam. Jest nas dużo, więc każdy powinien, choćby dla zasady, zrezygnować i nie finansować czegoś takiego. Nie ma zgody na segregację ludzi z jakiegokolwiek powodu!
@Xtreme2007: xD c--j z naukowcami, typ z wykop pe el wie lepiej xD
Proszę Państwa tak zaczęła się historia Mirka-buntownika, któremu matka powiedziała w młodości, aby umył dupę i zaczął się pilnie uczyć. Resztę historii już znamy.
Co z osobami ktore identyfikuja sie jako smiglowiec szturmowy AH-64 apache?
@Xtreme2007: Jeśli to rozumiesz pod pojęciem swojej godności, to niewiele jest warta
@Karysu: Gdzie tu masz segregacje? Czy zaszczepieni mają osobną sale? Nie.
@Xtreme2007: Jeszcze nie tyle zmusić co zachęcić. I jaki skutek odwrotny? Szury jeszcze będą antyszczepionkowcami jeszcze bardziej? Cała reszta ma was raczej w dupie, juz sie dawno zaszczepili albo zaszczepią. Świat pójdzie dalej a Janusze medycyny będą siedzieć w piwnicach i płakać, że już nikt nie okazuje im zainteresowania w internecie, a tacy dzielni buntownicy byli ( ͡° ͜
@Pituch: Zgadza się. Chociaż limitu na dzieci nie widziałem,ale jeśli jest to tak
@Xtreme2007: jestes antyszczepem, bo powtarzasz te bzdury.