Wpis z mikrobloga

@Nunino: Uważasz, że kroczenie drogą Arsenalu jest złe, a spójrz na Juventus lata 2006-2012 bez sukcesów, w międzyczasie setki milionów utopione w transferach, już nie wspominając o aferze korupcyjnej i odebraniu dwóch tytułów, bo do tego można i by zaliczyć w takim przypadku kolejne dwa lata, a ty krytykujesz Kanonierów, nie mam pytań.
  • Odpowiedz
@Pustulka: 1. Kroczenie droga Arsenalu jest dobre ? Od 2005 0 pucharow.

2. Juventus potrzebowal 5 lat zeby zdobyc puchar, bo ktos zdegradowal ich do Serie B

3. Brak dowodow na ustawianie meczy, mozna poweidziec ze korupcja tez jest w Anglii jak sedziowie kontaktuja sie z trenerami i pilkarzami poza boiskiem.

4. Co ma afera do braku pucharow Arsenalu ?
  • Odpowiedz
@Nunino:

1. tytuły zostały odebrane, więc lata 2004 - 2012 = 8 lat bez Pucharów Juventus i wychodzi to tyle samo co w tej chwili ma Arsenal

2. Dwa razy byli poza czołówką ligi, grali w drugiej lidze, a przez ten czas wyrzucili w błoto setki milionów. Poza tym utrzymywanie się przez 16 lat z rzędu w lidze mistrzów i czołówce ligi chyba nie jest złą ścieżką dla
  • Odpowiedz
@Pustulka: Dobra tylko podaj mi dowody ze Juventus zostal sprawiedliwie osadzony. Zacznijmy od tego. Bo ja do tej pory nie spotkalem sie z dowodami, ktore bialo na czarnym dowodzily ze Juventus kupowal mecze itp.
  • Odpowiedz