Aktywne Wpisy

krzysiek944 +144
Dokładnie tak powinno się robić siedząc w branży gdzie zarabia się duże pieniądze, nie dopuszczać innych do niej tak łatwo, żeby konkurencja nie była tak duża. Nie to co w IT, gdzie kazdy się chwalił jak to nic nie trzeba umieć, jak to super i jeszcze tworzyli ludzie materiały jak do tej branży łatwo wejsc (za darmo, bo sprzedawcy marzeń przynajmniej na kursach zarobili) #pracait #sluzbazdrowia #lekarze
źródło: Screenshot_20250430_102605
Pobierz
wesola_loserka +38
Razem z mężem ulegliśmy namowom naszych rodziców i zrobiliśmy sobie 3 dzieci. Teraz zaczęły się problemy, bo rodzice obiecywali pomoc finansową i opiekę, żebyśmy mogli normalnie żyć i teraz się z tego wycofują. Czujemy się oszukani i myślimy o pozwaniu ich do sądu. Co myślicie?
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Też tak macie że po 30tce boicie się jakiegokolwiek upadku? Jakoś do 20tki mogłem upadać np jeżdżąc po trawie na rowerze ile chciałem. Teraz jak sobie pomyślę, że miałbym coś takiego zrobić, nawet upadając w sposób kontrolowany tylko na kolana, to aż mnie zwija z bólu i zwyczajnie się boję. Nigdy nie miałem nic złamanego ani nie doznałem większego wypadku.
#rower #pytanie #zdrowie #po30
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60d8a3de687918000a216669
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Człowiek widzi coraz więcej konsekwencji takiego upadku i to chyba jakoś tak podświadomie działa :D