Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +449
ja p------ę XD
chłop osiągnął wszystko w najpopularniejszej dyscyplinie na świecie, jeszcze go żabojady wydymały na statuetkę, która należała się mu jak psu zupa, momentami przebijał Messiego i CR7 czyli absolutnych GOAT-ów
chłop od 15 lat poświęcał średnio 2 miesiące w roku (a jak mundial albo euro to jeszcze więcej) czasu na wolontariat i przebywanie na de facto obozie z bandą meneli-alkonów XD chłop ma kasę na wszystko w tym króciutkim życiu i
chłop osiągnął wszystko w najpopularniejszej dyscyplinie na świecie, jeszcze go żabojady wydymały na statuetkę, która należała się mu jak psu zupa, momentami przebijał Messiego i CR7 czyli absolutnych GOAT-ów
chłop od 15 lat poświęcał średnio 2 miesiące w roku (a jak mundial albo euro to jeszcze więcej) czasu na wolontariat i przebywanie na de facto obozie z bandą meneli-alkonów XD chłop ma kasę na wszystko w tym króciutkim życiu i

źródło: Zrzut ekranu 2025-06-08 225131
Pobierz
Edenes 0
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że

źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
źródło: Screenshot_20250430_102605
PobierzNo w c--j pozytywnie. Ilość =\= jakość
Tych szczyli będzie stosunkowo mało w stosunku do reszty, więc się nie martwię.(patrząc na demografię)
Ponadto patrząc obecnie na szczyli lekarzy vs starych capów lekarzy.. wybieram młodych szczyli którym się chce, którzy mają nowsze informacje itd. itd.
Kolejne ponadto, skoro będzie ich nadmiar to będzie większy wybór, a nie mus, bo jest tylko jeden do "wyboru"
No to przewinę jeszcze raz, czytaj wolniej to może zrozumiesz.
Ja. Mam. Zajęcia. Z. Młodymi. Ekhem. "Przyszłymi lekarzami" xD
I oni mają wiedzę na poziomie gdzieś liceum i to takiego wczesnego, plus zdolność logicznego myślenia to leży. Coś tam pamiętają że może gdzieś było w książce ale jak to wykorzystać to c--j. Próg wejścia? 70% xD z jednej matury?
@MazurskiSmak: ale o jakim dowodzie mówisz? Przecież to Ty zrobiłeś jakiś wysryw o hipotetycznym przepchniętym szczylu...
ogarnij się type ( ͡° ͜ʖ ͡°
Lepiej mieć WYBÓR niż go nie mieć. Dodatkowo AI spowoduje, że praktycznie na dolnym poziomie, będzie faktycznie niższy próg wejścia. a całe POZ obecnie to też jakiś żart (a wg. Ciebie powinni tam być ci ambitni ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
@MazurskiSmak: i znów fantazujesz, nigdzie nie mówię, nawet nie sugeruje, że coś mi się nie mieści.
Znów problemy z logiczną argumentacją..ehh...spada poziom tego wykopu...
XD
Ktoś mi parę lat temu już gadał że mityczne "AI" wygryzie mnie z roboty. Nie mogę się doczekać xD
@MazurskiSmak: i znów problemy z logiczną argumetnacją...
To, że ktoś tak mówił nie ma nic wspólnego z naszą rozmową.
Bo nigdzie nie twierdzę, że AI wygryzie Cie z pracy
Kurczę już wiem dlaczego uczysz głąbów a może ich produkujesz... zero logiki...
@Ulic_Qel_Droma: Jak sobie wyobrażasz samorząd zawodowy skoro zawód 'informatyk' nawet nie ma definicji?