Wpis z mikrobloga

@SpecjalistaOdNiczego: Lata świetlne temu ex małżonka nazapraszala do nas chyba na boże ciao większa część swojej licznej rodziny. Zrobiłem wtedy 17 prawilnych placków. Naprawdę się postarałem, zrobiłem m.in. parmę, posypalem na koniec rukolą. No dumny z siebie byłem. Podaje, a oni mi mówią, że nie będą tego jeść bo pitca to ma być z szynką konserwową i goudą. Do dziś mnie trzęsie jak sobie przypomnę.
@mitatuyo: u mnie nie rozróżniają az tak szynki xD ale raczej nie daje mielonki. Z drugiej strony nie robie jakichś wykwintnych smaków, bo i tak mało kto to wyłapie. Tak naprawdę, to po prostu lubię robić pizze i robie to dla siebie, żeby ćwiczyć kunszt, bo to jednak troche sztuka jest wszystkie male elementy złożyć w idealną picke:)

@zniszczarka: przymierzam się, żeby taka właśnie w niedługim czasie zrobić! Tez ma