Wpis z mikrobloga

@Fighter_forGlory: nie kazdy robi furorę w internecie jak ten wspomniany.

@Pitaja: XDDD widać że nie masz z tym nic wspólnego, powielasz stereotypy z gazety, bo w jednym czy dwóch klubach w Polsce tsk było, po co sie wypowiadasz na tematy o których nie masz pojęcia :D?
  • Odpowiedz
@rmk93: porównywanie klubu do rocznej córki... Ja rozumiem, że poziom piłkarzy tego klubu jest bliski rocznemu dziecku, ale bez przesady.
Pobicie kogokolwiek za coś takiego świadczy o zezwierzęceniu i powinno się wszystkich kibiców tego pokroju izolować od społeczeństwa.
A Twojej córce współczuję ojca dlatego, że zrównuje jej dobre imię z klubem od kopania w gałe, ale głównie dlatego, że jesteś idiotą.
  • Odpowiedz
@rmk93 udowadniać nic nie musisz, miałem trochę kontaktu ze środowiskiem kibicowskim i wiem jak to wygląda i mówienie, że to jeden czy dwa kluby w Polsce to albo niewiedza, albo kłamstwo. No chyba, że trafiłeś na jakiś jedyny klub, gdzie grupa sporotwa zajmuje się tylko biciem po lasach ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
jak wyzywasz od pedałów klub z którym się utożsamiają to trochę tak jakbyś wyzywał moją niespełna roczną córkę od dziwek: i ja i oni dużo by dali żeby Cie znaleźć i złamać Ci nogę

@rmk93: w ogóle jakie porównanie grupy kopaczy szmacianej kulki do swojej córki xD
dalej co? jak uwielbiam zupe pomidorową, a ty powiesz że niedobra to "kto obizuje nurz ten sie nie odezwie juz.jpg"? ( ͡º
  • Odpowiedz