Wpis z mikrobloga

#lidl super promocja na #pepsi w puszcze
Jakaś grażyna (specjalnie z małej) wzięła tyle ile zdołała upchać do wózka. Pewnie jakiś sklepik szkolny prowadzi albo inną gastronomię. Niech wprowadzą jakieś limity czy coś. Skoro promocja jest dla ludzi, to niech będzie limit 24 puszki na aplikację, bo kto normalny kupi więcej?
#cebuladeals
tamdolicha - #lidl super promocja na #pepsi w puszcze
Jakaś grażyna (specjalnie z ma...

źródło: comment_1624542649xrAbZNDCHORhZ84tayImLw.jpg

Pobierz
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tamdolicha wyobraz sobie, że nie wszyscy mieszkają w lepiance z gówna czy innym blokowisku z Wielkiej płyty tylko mają domy/gospodarstwa gdzie istnieje coś takiego jak spiżarnia.
Sam robiąc zakupy kupuje duże ilości, dzięki czemu nie muszę co tydzień jezdzic do sklepu, a jak jest promocja to tymbardziej, bo to produkty z długa datą.
  • Odpowiedz
o co ci chodzi? Sklep ma promocje to kupuje bo się jej opłaca, ja p******ę co za cebula sam nie zje ale drugiemu nie da

@droid43210: a promocje są bo? Sklep po to daje atrakcyjną cenę żeby pierwszy lepszy klient o poranku wziął całą paletę? Nie wydaje mi się. Poza tym brak towaru promocyjnego dziala negatywnie na chętnych, zwłaszcza ze niektórzy przychodzą tylko po to by skorzystaj z promki.

A
  • Odpowiedz
@dzevrah: @droid43210: Promocja powinna być limitowana i tyle. To powinien być standard. Jest na to jakieś milion powodów, a wasze argumenty są tak z d--y jak się tylko da.
Jak castorama rozdawała wiadro za przyjście do sklepu to ludzie brali je w setkach bo za darmo - rozumiem że spoko, za darmo to mogą? A niczym się to nie różni od czegoś takiego.
Z czego problemem jest to
  • Odpowiedz
@droid43210: k---a zrozum, że sklep detaliczny to nie hurtownia.. a nie przyjdzie szmaciarz i wszystko wykupi.. limit jak najbardziej i to mocny zgrzewka maks.
  • Odpowiedz
@szynszyla2018: chciałem tak zrobić, bo poszła po bułki (które potem odłożyła do wózka gdzie miała pepsi, widać je xD), ale zauważyłem, że jeszcze trochę zostało :) faktycznie mogą być limitowane i przy kasie mogla mieć suprise xD
  • Odpowiedz