Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +253
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jakaś grażyna (specjalnie z małej) wzięła tyle ile zdołała upchać do wózka. Pewnie jakiś sklepik szkolny prowadzi albo inną gastronomię. Niech wprowadzą jakieś limity czy coś. Skoro promocja jest dla ludzi, to niech będzie limit 24 puszki na aplikację, bo kto normalny kupi więcej?
#cebuladeals
Sam robiąc zakupy kupuje duże ilości, dzięki czemu nie muszę co tydzień jezdzic do sklepu, a jak jest promocja to tymbardziej, bo to produkty z długa datą.
@droid43210: a promocje są bo? Sklep po to daje atrakcyjną cenę żeby pierwszy lepszy klient o poranku wziął całą paletę? Nie wydaje mi się. Poza tym brak towaru promocyjnego dziala negatywnie na chętnych, zwłaszcza ze niektórzy przychodzą tylko po to by skorzystaj z promki.
A
@Richtig_Piwosz: XDDDDD mówisz o przecenie czy promocji?
@tamdolicha: jaka ta promocja?
@Paruwkowy__Skrytorzerca
koliedzy, tylko wolny rynek!
niech przeklęci będą kułacy z pieniędzmi, co wykupują pepsi. Wprowadzają chaos i zgorszenie w społeczeństwie!
Jak castorama rozdawała wiadro za przyjście do sklepu to ludzie brali je w setkach bo za darmo - rozumiem że spoko, za darmo to mogą? A niczym się to nie różni od czegoś takiego.
Z czego problemem jest to