Aktywne Wpisy

tojapaweu +2
Mireczki, co byście wybrali z tej dwójki? Oba auta około 2020 roku. No chyba, że coś innego podobnego polecicie? Zależy mi i na mocy i wyglądzie i ładnym środku.
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Neocaridina +337
Od ponad 30 lat matka w tym piecze baranka. Dostała go od jakiejś znajomej co go przywiozła z Warszawy; jak u nas uruchomili pierwsze połączenie kolejowe.
Forma jeszcze pewnie pamięta czasy 20 lecia między wojennego. I pewnie służyła komuś w trakcie okupacji...
Tradycje rodzinne są często piękne i przekazywane z pokolenia na pokolenie...
A tak kończąc tą paplaninę i przechodząc do sedna sprawy.
Forma jeszcze pewnie pamięta czasy 20 lecia między wojennego. I pewnie służyła komuś w trakcie okupacji...
Tradycje rodzinne są często piękne i przekazywane z pokolenia na pokolenie...
A tak kończąc tą paplaninę i przechodząc do sedna sprawy.
źródło: sdrt
Pobierz

A wiec przygladam sie uwaznie kolejnym profilom z "dc" i... Nie zgadniecie. WSZYSCY, procz tych paru osob co ma zielone oczy, maja oczy SZARE. Rozne odcienie szarego (od prawie czarnego, przez grafit, a na bardzo jasnym szarym kończąc), ale wszyscy maja szare. Co do kur...
Od razu mowie, ze z zadnym innym elementen otaczajacego mnie swiata tego "problemu" nie mam, tylko i wylacznie kolory oczu mi wyblakły.
#narkotykizawszespoko
Komentarz usunięty przez autora
@Zielony_Minion: brązowe/pomarańczowe/żółte
@dabpengu: Gdyby nie zniknęły tylko i wylacznie kolory z oczu, to bym sie nad tym zastanowił.
Panowie, nie przesadzajmy. Ja nie lece od tygodnia bez snu, tylko jedna noc odpuscilem. To za "dzieciaka" Przed kompem, bez zadnych narkotykow czy energetykow bylem w stanie przesiedziec od piatku rana do niedzieli w nocy. Nie mam rowniez zadnych halucynacji czy czegokolwiek. Nic sie ze mna w sumie nie dzieje, nie liczac tych kolorów.
@billuscher: No ide ide, w sumie mialem sie juz kłaść