Wpis z mikrobloga

WTF. Moze mi ktos to wytlumaczy? Jestem po jednej nieprzespanej nocy (k--s i feta) i tak przegladam sobie tiktoka i wchodze na profil takiej jednej dziewczyny, co mam w followowanych i zauwazam, ze ma zajebiscie mocno zielone oczy. Ale takie mega doskonale zielone. No nic. Przegladam dalej i trafiam na kilka podobnych profili, z troche innym zielonym, ale tez ladny. I tak sobie mysle, ze cos tu k---a nie gra. Bo co, tak nagle sie okazuje, tyle osob ma zielone oczy? I wczesniej tego nie widzialem?

A wiec przygladam sie uwaznie kolejnym profilom z "dc" i... Nie zgadniecie. WSZYSCY, procz tych paru osob co ma zielone oczy, maja oczy SZARE. Rozne odcienie szarego (od prawie czarnego, przez grafit, a na bardzo jasnym szarym kończąc), ale wszyscy maja szare. Co do kur...

Od razu mowie, ze z zadnym innym elementen otaczajacego mnie swiata tego "problemu" nie mam, tylko i wylacznie kolory oczu mi wyblakły.

#narkotykizawszespoko
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zielony_Minion: @danielek_czarodziej:

Panowie, nie przesadzajmy. Ja nie lece od tygodnia bez snu, tylko jedna noc odpuscilem. To za "dzieciaka" Przed kompem, bez zadnych narkotykow czy energetykow bylem w stanie przesiedziec od piatku rana do niedzieli w nocy. Nie mam rowniez zadnych halucynacji czy czegokolwiek. Nic sie ze mna w sumie nie dzieje, nie liczac tych kolorów.

@billuscher: No ide ide, w sumie mialem sie juz kłaść
  • Odpowiedz