Aktywne Wpisy
Cześć :)
Pytanie do osób, które przeżywały rozstanie po długoletnich związkach.
Właśnie zakończył się mój 9letni zwiazek, to była moja pierwsza i jedyna kobieta w życiu, mam 30lat. Rozstaliśmy się przez różnice charakterów, nie dogadywaliśmy się już dłuższy czas. Cały czas walczyłem, mimo to, zdecydowała się na odejście. Jestem mi tak strasznie ciężko aktualnie.. nie wiem co ze sobą zrobić, przeraża mnie wizja samotności, że jej nie ma obok. Wpadam w ataki
Pytanie do osób, które przeżywały rozstanie po długoletnich związkach.
Właśnie zakończył się mój 9letni zwiazek, to była moja pierwsza i jedyna kobieta w życiu, mam 30lat. Rozstaliśmy się przez różnice charakterów, nie dogadywaliśmy się już dłuższy czas. Cały czas walczyłem, mimo to, zdecydowała się na odejście. Jestem mi tak strasznie ciężko aktualnie.. nie wiem co ze sobą zrobić, przeraża mnie wizja samotności, że jej nie ma obok. Wpadam w ataki

Ksiega_dusz +54
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Forma jeszcze pewnie pamięta czasy 20 lecia między wojennego. I pewnie służyła komuś w trakcie okupacji...
Tradycje rodzinne są często piękne i przekazywane z pokolenia na pokolenie...
A tak kończąc tą paplaninę i przechodząc do sedna sprawy.
Tu można kupić pisaki to testów na zawartość ołowiu.
https://archiwum.allegro.pl/oferta/farba-olowiowa-test-natychmiastowy-3m-lead-test-i7105201264.html
#wielkanoc #swieta #ciekawostki #gotowanie #pieczenie
źródło: sdrt
PobierzTo teraz badania zrob na zawartość ołowiu w organizmie.
źródło: 9racat
PobierzOczywiście, że nic się nie stanie. Dawka czyni trucizną. Jak ustawić wyjątkowo czułe aparaty pomiarowe to w wodzie z kranu Uran znajdą.
@Mirynda: ja mam akwedukt z czasów cesarstwa rzymskiego jeszcze
"Non-technical Operator 98% False Positives" xd