W Auchan podchodzi do mnie ochroniarz i pyta gdzie maska. Odpowiadam niech się pan już nie wygłupia wirus w odwrocie. A ten poszedł po kolegów i przy kasie nie pozwolili mi zapłacić to zostawiłem całym koszyk mięsa. A ci do mnie, że muszę to odnieść to powiedziałem, że nie mam maski xDDD
@thomekh: aż nie mogę uwierzyć, że trafiają się jeszcze ludzie, którzy się o maski p------------ą. U mnie nic, zero, nikt. A najczęściej w sklepie jedynymi osobami bez maski jestem ja i obsługa. XD
@Grooveer: miałem podobnie. Najśmieszniejsze jest to, że wchodząc do banku były otwarte drzwi do faceta doradcy, który siedział w pokoju za biurkiem bez maski. Jak podszedłem do okienka to osoba za szybą założyła maskę widząc mnie, a chwilę później nie umożliwiła mi wpłaty pieniedzy, ponieważ byłem bez ( ͡°͜ʖ͡°) Jeżeli już mamy kogoś upominać to dobrze by było, gdybyśmy sami przestrzegali obowiązujące prawo. Cyrk
@mirkus420: pamiętam jak stara kasjerka w sklepie mnie o---------a za to że mam maseczkę nie na nosie tylko samych ustach (okulary więc mam w dupie się męczyć z parowaniem) zgadnij gdzie swoją miała (⌐͡■͜ʖ͡■)
@thomekh: mi też się taki trafił osystnio to po prostu traktowałem go jak powietrze. Normalnie dokończyłem zakupy, a potem po prostu dalej pojechałem do domu.
Clown world
#koronawirus
Komentarz usunięty przez moderatora
Na pewno silniejszą niż baranki w maskach
Komentarz usunięty przez autora
zgadnij gdzie swoją miała (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Każdego może nie, ale warto regularnie przypominać że noszenie maski bez sensu, a sam nakaz jest niezgodne z obowiązującym w Polsce prawem.