Wpis z mikrobloga

@Menefe: Chodzi o to, że jak mamy 8/9 miesięcy względnie zimnych a później 3/4 miesiace Afryki to człowiek nie wie co ma ze sobą zrobić. Żadnego balansu i umiarkowania - z jednego ekstremów do drugiego. To ja już wolałbym cały rok chłodny albo cały rok ciepły niż to co teraz mamy.
  • Odpowiedz
@Hylfnur: A skąd to przekonanie, że op jest gruby? Bo zawsze jak się pojawia temat wysokich temperatur i potliwości, to przychodzi taki, co tylko ludziom zarzuca nadwagę. Tak jakby ludzie o normalnej wadze się nie pocili.
  • Odpowiedz
@Masterpolska94: a ja nie mówię że gruby, ja mówię że ma hujową dietę jak go taka pogoda r---------a

@Jerry664: o widzę pan ekspert który wie że mleko matek ma najmniej białka ze wszystkich mlek ssaków, a dwa pewnie wie że w roślinach białka są, a po trzecie ma na pewno tyle rigczu ma że potrafi zbalansować dietę ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale najlepiej w--------ć
  • Odpowiedz
@Hylfnur Przy 26°C (na parterze, na piętrze więcej) w domu i kilku stopniach więcej na dworze (w cieniu) to musiałbym chyba cały dzień jeść sałatę z lodówki żeby jedzenie pomogło przetrzymać te temperatury
  • Odpowiedz