Wpis z mikrobloga

@marko2: wiatraczek na dwór dżalajlibę polecam. Arabowie nie przez ubierają się w to co noszą ze względów religijnych ale praktycznych

Jak nie to sobie ogarnij moro pustynne. Chroni przed słońcem i jednocześnie cholernie przewiewne.

Chyba że tylko chcesz narzekać i kompletnie nie jesteś zainteresowany jak sobie ulżyć xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@marko2: powtarzam po raz kolejny, swoją wymarzoną pogodę macie 9 miesięcy w roku, dajcie się nacieszyć ciepłem chociaż przez te 3 miesiące bo ilość wpisów płaczków temperaturowych jest za duża.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@marko2: ja #!$%@? jak ja kocham lato – woda w basenie/jeziorze akuratna, zimne piwerko jest pite, ptaki śpiewają, ludzie radości, ubierasz się w ledwo co nie trzeba nosić #!$%@? kurtek.

Ale nie lepsza zima, wszystko szare, plucha, siedzisz 4 miesiące w domu i tylko można się zapić/gapić w ekran nie no super. Jak tak lubisz w domu siedzieć to kup AC i siedź xD
  • Odpowiedz
@marko2: co twoja odpowiedź ma wspólnego z tym co ja napisałem. Wymieniłem ci skuteczne metody radzenia sobie z upałami jak odpowiednie dobranie stroju.

Chyba tylko po to żeby potwierdzić że wolisz narzekać dla zasady.

Odstaw Wykop stary bo ci na głowę siada :P
  • Odpowiedz
@SmakoszKotow: co wy o byciu grubasem, ja mówię o niedobranej diecie pod pogodę dla każdej sylwetki a wy wyjeżdżacie z grubasami

serio, #!$%@? tłuste i słone a potem zdziwko że ciężko bo ciepło
  • Odpowiedz
@Hylfnur: różni ludzie mają inną tolerancję na ciepło. Oczywiście waga też ma spore znaczenie.
Ja bardzo źle znoszę upały i ogólnie nie lubię temperatury powyżej 24 stopni. A 183 i 80kg. Regularnie chodzę na długie spacery i inne aktywności.
Myślę, że częściowo zależy to od predyspozycji genetycznych, krążenia i pewnie też kilkudziesięciu innych mniej oczywistych czynników.

Ale przeprowadzam się do Norwegii, gdzie powinno być trochę lepiej
  • Odpowiedz