Aktywne Wpisy

anoysath +114

forfiterex +67
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

Komentarz usunięty przez moderatora
*bardziej niż w innych i nie, aborcja i batożenie się nie wlicza, ponieważ aborcja to morderstwo, a batożenie to "pomysł" pana Brauna, nie jest w programie, a jak już dotyczy on publicznych sodomitów
@jadzeg-gadzmarski: a myślisz, że to co wyprawia teraz PiS jest w ich programie?
@Der_Liebhaber_der_Lebkuchen: a, to spoko, jakoś od razu zaufałem, że Braun, Winnicki czy Memcen nie wprowadziliby w życie swojego zapowiadanego katokalifatu, gdyby ich do władzy dopuścić
@Der_Liebhaber_der_Lebkuchen: Bardzo ładnie nazwałeś katoszariat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jadzeg-gadzmarski: To bzdury głoszone przez Konfę się nie wliczają, bo ty uznajesz je za prawdę? Łaaał, toś się postarał. Ale to nie kościół, by taka argumentacja przeszła
"Co jest zamordystycznego w partii konfederacja? I nie, zamordystyczne ciągoty się nie liczą"
A co do aborcji, to polecam zobaczyć sondaże (jest ich dużo) z UK na temat tego, czy dana dziewczyna dokonałaby aborcji płodu z downem. Z ogólnej populacji 20-30% odpowiadało, że nie. 40-50% kobiet, które miały na to medycznie większe szanse, odpowiadały, że tak. A w rzeczywistości ponad 90% dokonało aborcji takiego płodu, gdy przyszło co do