Aktywne Wpisy
jmuhha +4
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Moseva +105
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle ᕦ(òóˇ)ᕤ
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Poniżej tylko najważniejsze informacje. Po szczegóły odsyłamy do podlinkowanego wpisu.
CHORWACJA:
‼️✅ Aktualnie Polska znajduje się w ZIELONEJ STREFIE, co oznacza, że na chorwackiej granicy nie musicie okazywać już zarówno negatywnego wyniku testu, zaświadczenia o odbyciu pełnego cyklu szczepień jak i posiadać statusu ozdrowieńca. Dotyczy to wszystkich, również dzieci!
TRANZYT >>>>>>>>>
AUSTRIA:
✅ Tranzyt: TAK
✅ Nocleg: TAK
✅ Zwiedzanie: TAK
❎Wymagany test w tranzycie: NIE
BOŚNIA I HERCEGOWINA:
✅ Nocleg: TAK (tylko z negatywnym testem)
✅ Zwiedzanie: TAK (tylko z negatywnym testem)
CZECHY:
NIEMCY:
SŁOWACJA:
❎Nocleg: NIE
SŁOWENIA:
WĘGRY:
❎Nocleg: NIE
❎Zwiedzanie: NIE
✈️ LOTNISKA:
Pamiętajcie, że lotniska rządzą się trochę innymi zasadami. O ile lecicie bezpośrednio w Polski do Chorwacji, temat Zielonych Stref jest jasny - bez testowania.
Lecąc do lub z Chorwacji, przez inne kraje, może okazać się, że zostaniecie poproszeni o okazanie testu/szczepienia/ozdrowieńca. Sprawdźcie dokładnie przed odlotem!
Więcej na: https://crolove.pl/przydatna-informacja/jak-dojechac-do-chorwacji/
#chorwacja #podrozujzwykopem #wakacje #koronawirus #lato
@MikasaTsukasa: a jesienią mówiłem, że na sezon poczują pinionszki i wszystkie obostrzenia zdejmą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albania ładnie wytyczyła szlak w tej kwestii.
Albania to sobie może... nie jest EU, no i jakoś dzikich tłumów też nie widać, dzięki zdjęciu tychże okropnych i nieludzkich restrykcji. Zamiast cokolwiek wytyczać, niech się w końcu nauczy, że śmieci nie wyrzuca się do wody, syfiarze jakich świat nie widział.
A śmieci pewnie kiedyś ogarną. Jak się porówna Polskę lat 90 do obecnej to przecież zmiany też są ogromne (w różnych kwestiach w tym śmieciowych).