Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +362
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
#bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #lgbt
@Ordo_Publius: co to za p------a kalka z łameryki? To są przestępstwa czy nie? Bo jeśli są to po prostu są karane (albo nie- i wtedy trzeba interweniować czemu nie). Chyba że uwazasz, że przestępstwa wobec heteroseksualistów są z miłości i tylko takie się karze..
k---a, co za tępy bełkot
Właśnie nie wiem czemu piszesz takie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ordo_Publius: jakie przestępstwa masz na myśli? Bo wydaje mi się że KK przewiduje większość sytuacji wyrządzenia innej osobie szkody, z nienawiści lub innych przyczyn
Wszystkie inne aspekty szkód wyrządzanych (z nienawiści lub nie, ten aspekt intencyjny jest swoją drogą tutaj bardzo dziwacznym konstruktem) są karalne niezależnie od orientacji seksualnej ofiary
Komentarz usunięty przez autora
francja 1791 polska 1932
Mój ulubiony faktoid powielany przez prostaczków nie mających pojęcia jak w średniowieczu i czasach nowożytnych funkcjonowały systemy prawne w Europie xD
GDZIE ty widzisz tam coś
Zazdroszczę optymizmu, jeśli twierdzisz, że zawsze będą szukali. Takie rzeczy to w Warszawie, Krakowie, Poznaniu i ewentualnie Gdańsku. Poza tym - no tak średnio bym
I ci to nie
Szkolenia mogłyby brzmieć "dlaczego geje są ludźmi i należy ich traktować jak ludzi", bo to nie jest na policji powszechna wiedza.