Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +362
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
#bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #lgbt
@YoungZibixD: czemu p--------z bez sensu? U notariusza sformaluzują związek? Wprowadzą wspólność majątkową? Nie będą płacić podatku od darowizn?
tak moga zalozyc spolke.
tak,
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale mówisz o sobie? Ja nie mam żadnych problemów ze sobą i swoim zdrowiem, ale wyciąganie takich tez o osobie, która ma po prostu inne zdanie (i nawet nie masz argumentów, czemu nie mam racji) faktycznie świadczy o twoich sporych problemach. Panuj nad sobą, bo nie potrafisz.
Czyli nie sformalizują związku, a spółka w obecnym prawie daje tyle, że można się podetrzeć świstkiem z jej
Obecnie nie ma bardziej nietolerancyjnej grupy społecznej niż zaangażowani politycznie homodzialacze. Kościół? Kibole? Litości.
Tak, bo ich sytuacja jest zdecydowanie najgorsza, gdyż dotyczy ich nie tylko nieudolność policji, ale i jej potężne
@aleksander-sailor: I zero konkretów, żałosny tchórzu xD. Żyj dalej w bezpiecznej bańce.
Nie znasz ani jednej osoby homo,
@Ekspert_od_niczego: Mieszkam w Warszawie, znam ich calłkiem sporo. Choćby w pracy. Ale z tego grona tylko jedna wspiera protesty i tą całą walkę. Reszta ma w------e, żyje po swojemu i śmieszkuje z tych samych memów co reszta moich znajomych.
Moja była miała takiego archetypowego przyjaciela geja. on miał swojego faceta i obydwaj byli największymi hejterami parad równości itp. Twierdzili, że nic ich tak nie kompromituje,
@Ordo_Publius: przestępstwa są karane jak każde inne, o c--j ci chodzi xD
@Magik88: zdjęcie z takiej parady z PL albo stul ryj
@joyko:
Możesz mi powiedzieć jakim sposobem z mojej szczególnej troski o sytuację osób LGBT wyciągnąłeś wniosek, że chcę, by byli inaczej
Chodziło mi o to, że nie masz żadnego takiego znajomego, który by ci opowiedział co i