Wpis z mikrobloga

@aleksander-sailor:

fajny stek urojeń chochołów i zwyczajnych bredni z głowy chorej psychicznie osoby. Jakie ty smutne musisz mieć życie, szczerze współczuję.

Ale mówisz o sobie? Ja nie mam żadnych problemów ze sobą i swoim zdrowiem, ale wyciąganie takich tez o osobie, która ma po prostu inne zdanie (i nawet nie masz argumentów, czemu nie mam racji) faktycznie świadczy o twoich sporych problemach. Panuj nad sobą, bo nie potrafisz.
  • Odpowiedz
@YoungZibixD: Homoseksualiści tak bardzo prześladowani xDDD jaki żart.
Obecnie nie ma bardziej nietolerancyjnej grupy społecznej niż zaangażowani politycznie homodzialacze. Kościół? Kibole? Litości.
  • Odpowiedz
@joyko:

Przeszkadza. Widzę tobie natomiast szczególnie przeszkadza, że tak się kończy w stosunku do osób homo.

Tak, bo ich sytuacja jest zdecydowanie najgorsza, gdyż dotyczy ich nie tylko nieudolność policji, ale i jej potężne
  • Odpowiedz
m coś odpisac na te pyskówki, urojenia i zwyczjanie kłamstwa ale stwierdzilem ze szkoda mojego cennego czasu na szarpanie z losowymi debilami z internetu xD spuszczam was w czarna ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

@aleksander-sailor: I zero konkretów, żałosny tchórzu xD. Żyj dalej w bezpiecznej bańce.
  • Odpowiedz
Nie znasz ani jednej osoby homo, prawda?

@Ekspert_od_niczego: Mieszkam w Warszawie, znam ich calłkiem sporo. Choćby w pracy. Ale z tego grona tylko jedna wspiera protesty i tą całą walkę. Reszta ma w------e, żyje po swojemu i śmieszkuje z tych samych memów co reszta moich znajomych.
Moja była miała takiego archetypowego przyjaciela geja. on miał swojego faceta i obydwaj byli największymi hejterami parad równości itp. Twierdzili, że nic ich tak nie kompromituje,
  • Odpowiedz
Twierdzili, że nic ich tak nie kompromituje, jak manifestacja z tęczowymi flagami, pod którymi idą prawie nadzy/oklejeni dildosami faceci.

@Magik88: zdjęcie z takiej parady z PL albo stul ryj
  • Odpowiedz
Czyli domagasz specjalnego traktowania wobec danej grupy osób na podstawie ich orientacji. Obrzydliwe.

@joyko:

Możesz mi powiedzieć jakim sposobem z mojej szczególnej troski o sytuację osób LGBT wyciągnąłeś wniosek, że chcę, by byli inaczej
  • Odpowiedz