Aktywne Wpisy

PokemonowyRambo +413
Młoda się zapytała, dlaczego chmury podczas zachodu słońca są czerwone. Zrobiliśmy eksperyment.
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze

Guminator +130
źródło: animation (29)
Pobierz

źródło: comment_1623627840M8VtcE6zGROO5GuqXDl7RM.jpg
Pobierz@dominowiak: Aha ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeszcze przypomnij mi, dlaczego byliśmy najgorzej traktowanym narodem spod całej okupacji niemieckiej, wyłączając może Rosjan? (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
No, ale zachowaliśmy godność, powtarzam, godność, prawda? Dzięki czemu potem ruscy nie weszli jak do siebie i
Ich to nie dotyczy i nie bedzie dotyczyc bo oni sie nie zgadzaja na to zeby cos im grozilo.
Gwalcicielowi wystarczy powiedziec NIE.
Tak samo zlodziejowi, tak samo
Komentarz usunięty przez moderatora
@Smutnekrzeslo: Chełm ma już dobre 1000 lat, także, tego.
Komentarz usunięty przez autora
@CzerstwaBulka: wciąż lepsze niż bycie ciotą