@Euph0: nie wiem, jak bardzo masz męczącą pracę, ale siłka chociażby częściowo mogłaby rozwiązać aż 3 problemy, które opisałeś: lepszy wygląd, nawiązanie jakiś casualowych relacji i boost do testosteronu. Oprócz tego, co piszesz, że chodzisz brudny to trochę straszne.
@Euph0: "a z trzeciej jest mi cholernie przykro, że poświęcę wszystkie najlepsze lata swojego życia, żeby uzyskać choćby namiastkę normalności i akceptacji społecznej."
I właśnie dlatego przydałaby ci się psychoterapia, zwłaszcza, że finansowo chyba możesz sobie pozwolić. Mimo całkiem niezłego ogarnięcia życiowego, masz bardzo negatywny stosunek do siebie i warto się z tym zmierzyć.
@Mar3czek: pracę mam umiarkowanie fizyczną i właśnie na brudno. Nie widzę nic dziwnego w tym, jak wracam uwalony z pracy i nie wiem, wejdę gdzieś do sklepu. Nie potrafię sobie z tym poradzić (serio XD wiem, że rozwiązaniem jest się myć, ale robię to nieświadomie)
@Euph0: Napisz priv czym się zajmujesz jeżeli to nie ścisła tajemnica. Sytuacja życiowa zmusza mnie do rozpoczęcia wszystkiego od początku, więc chętnie dowiem się w co poszedłeś po rzuceniu studiowania
@vinca: Nie wiem czemu, ale nie jestem przekonany do żadnych form terapii.
@chlop784: Dzięki za dłuższą wiadomość. Co do relacji, mam jednego pracownika, ale nie chcę się z nim zadawać na polu prywatnym (mimo, że on próbował inicjować takie próby). Sport, czy
I właśnie dlatego przydałaby ci się psychoterapia, zwłaszcza, że finansowo chyba możesz sobie pozwolić. Mimo całkiem niezłego ogarnięcia życiowego, masz bardzo negatywny stosunek do siebie i warto się z tym zmierzyć.
@Kryptonim_Janusz: jasne, ale na priv.
@Przegrywoslaw: dziękuję, to dopiero początek drogi, chciałbym, żeby chłopaki z tagu coś robiły w kierunku ogarnięcia
Komentarz usunięty przez autora
@traphone: Właśnie to zamierzam zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vinca: Nie wiem czemu, ale nie jestem przekonany do żadnych form terapii.
@chlop784: Dzięki za dłuższą wiadomość. Co do relacji, mam jednego pracownika, ale nie chcę się z nim zadawać na polu prywatnym (mimo, że on próbował inicjować takie próby). Sport, czy
Jaki biznes rozkręciłes, że tyle zarabiasz?