Wpis z mikrobloga

Kurczę, to było wczoraj studio Polsatu czy nie? Z tego co widziałam to po meczu gadali o euro. Przegapiłam coś, tak?
#siatkowka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arw165: było na polsat sport extra. w skrócie: wojtaszek niewinny bo urodziło by się dziecko, kubiak niewinny bo to dopiero jego 3 mecz, ogólnie było ok w statystykach, zabrakło skuteczności w ataku
  • Odpowiedz
@kasieu: No nie. Sprawdziłam wszystkie kanały i mimo to nie widziałam. Ciekawe, czy komentatorzy coś wspominali - wg programu tv miało być na tym samym kanale. Ech, trafienie na studio okazuje się coraz trudniejsze. ()Czy po meczu Polska - Holandia też było studio?
  • Odpowiedz
@Arw165: wspominali, że ze względu na euro czy coś tam jest na innym kanale, stąd wiedziałam żeby przełączyć :D na Polska-Holandia miałam jakieś problemy z iplą, także jak farsa dobiegła końca to wyłączyłam i nie wiem ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale na yt tez sobie fajnie pogadali, także chociaż namiastkę studia będziesz miała :D
  • Odpowiedz
@Arw165: top oczywiście! 32 piłki (więcej niż Kubiak i Kaczmarek łącznie), jednak ciągnął tą grę i wszyscy byli pełni zrozumienia ze pod koniec już nie był w stanie ratować wszystkiego
  • Odpowiedz
@kasieu: Niestety na prawdę siatki po meczu Polska - Holandia chęci nie starczyło, bo zależało mi na omówieniu tego meczu. Trudno, będę słuchać uważniej następnym razem.
Dzięki za info
  • Odpowiedz