Aktywne Wpisy

Bananada +12
Ja kosmos ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
źródło: 659d82baad30164944e6b68bd8c58678
Pobierz
psspspspsp +18
zimno mi to idę spać
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 659d82baad30164944e6b68bd8c58678
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jak to możliwe, że Szymon Hołownia ponad rok po zeszłorocznych wyborach nadal utrzymuje takie samo, a nawet większe poparcie społeczne, a Paweł Kukiz po wyborach prezydenckich w 2015 w ciągu 5 miesięcy spadł z 20% do 9%?
#polityka #4konserwy #neuropa #kukiz #holownia
źródło: comment_1623344076cQmGHAeUfiPZDoK6FcBUXh.jpg
PobierzP.S. ja z tych na przykład nie kojarzę ani jednego.
Niemniej jednak to czy znam na pamięć wszystkich czy nie, nie zmienia faktu że SH ma ekspertów którymi się otacza i łatwo można sprawdzić ich kompetencje
Zadam ci pytanie kontrastujące, czy możesz znaleźć listę takowych ekspertów w PiSie ?
No ale dobra, wierz w Hołownię, z pewnością on akurat taki program wymyśli, aby tobie pasował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mogę od razu wejść na ich stronę, przejrzeć ich ekspertów a następnie ich zweryfikować.
I nie przeklamuj bo Polska2050 ma takowy think tank z ekspertami a u żadnej innej partii takiego nie widziałem. Popraw mnie jeśli któraś partia ma taki think tank
Każda jedna ma
1. Widzisz że pojawia sie SH na scenie politycznej.
2. Zaczynasz mu się przyglądać.
3. Weryfikujesz to co mówi.
4. Słyszysz o strategiach które wymyślają i o bazie
12. ani jednego eksperta, ani nawet nie potwierdziłeś kompetencji tych ekspertów, jako że nic o nich nie wiesz
13. piszesz, że wcale nie głosujesz na ładne oczy xD
Najważniejsze że potwierdziłem przekonanie, (nie uwierzyłem na ślepo) a w każdej chwili mogę podeprzeć się tą stroną z informacjami o nich.
Punkty programu są dostępne na ich stronie, tylko trzeba być trochę mniejszym ignorantem żeby to sprawdzić
Szkoda że inni ślepo wierzą w dane przekonanie, nie weryfikując go w ogóle i gadają bzdury
Pozostałe klocki będą osłaniać w przyszłości.
Czy ktoś wcześniej proponował rozdział kościoła od państwa w takiej postaci jak Polska 2050?