Wpis z mikrobloga

Pytanie do wykopowych ekspertów od polityki:

Jak to możliwe, że Szymon Hołownia ponad rok po zeszłorocznych wyborach nadal utrzymuje takie samo, a nawet większe poparcie społeczne, a Paweł Kukiz po wyborach prezydenckich w 2015 w ciągu 5 miesięcy spadł z 20% do 9%?

#polityka #4konserwy #neuropa #kukiz #holownia
maciorqa - Pytanie do wykopowych ekspertów od polityki:

Jak to możliwe, że Szymon ...

źródło: comment_1623344076cQmGHAeUfiPZDoK6FcBUXh.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mrKuaku: Trudno jest czytać? Pytałem o to, które konkretnie tam osoby uważasz osobiście za ekspertów i jesteś w stanie z głowy wymienić, skoro twierdzisz, że Hołownia jest dobrym menedżerem i takowymi się otacza.

P.S. ja z tych na przykład nie kojarzę ani jednego.
  • Odpowiedz
@TenTypZez no tak bo ja nie mam nic do roboty tylko wykuwać listę ekspertów w Polska2050. Weź ty się zastanów.

Niemniej jednak to czy znam na pamięć wszystkich czy nie, nie zmienia faktu że SH ma ekspertów którymi się otacza i łatwo można sprawdzić ich kompetencje
  • Odpowiedz
@mrKuaku: No to dlaczego twierdzisz, że on się otacza dobrymi, kompetentnymi ludźmi, skoro żadnego z nich nie znasz? Czy to nie jest właśnie to doszukiwanie się w nim tego, czego chcesz, o któym mówiłem?
  • Odpowiedz
@TenTypZez no bo może są transparentni i wszystko można o nich przeczytać chociażby na ich stronie ?

Zadam ci pytanie kontrastujące, czy możesz znaleźć listę takowych ekspertów w PiSie ?
  • Odpowiedz
@mrKuaku: Mnie nie interesuje "a inni też nie mają". To ty powiedziełeś, że u niego są dobrzy eksperci, ale ich nie znasz. Co z tego, że transparentni, jak tu się kompetencje liczą xD

No ale dobra, wierz w Hołownię, z pewnością on akurat taki program wymyśli, aby tobie pasował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TenTypZez kurde gościu czy na prawdę trzeba znać listę ekspertów na pamięć ?
Mogę od razu wejść na ich stronę, przejrzeć ich ekspertów a następnie ich zweryfikować.

I nie przeklamuj bo Polska2050 ma takowy think tank z ekspertami a u żadnej innej partii takiego nie widziałem. Popraw mnie jeśli któraś partia ma taki think tank
  • Odpowiedz
@mrKuaku: Ty tak na serio? Nie trzeba znać na pamięć, ale to TY użyłęś argumentu, że nieważne są kompetencje Hołowni, bo ma świetnych ekspertów wobec siebie. Tymczasem przyznajesz się, że nawet nie wiesz, kim ci eksperci są xD

Popraw mnie jeśli któraś partia ma taki think tank

Każda jedna ma
  • Odpowiedz
@TenTypZez wyjasnie ci łopatologicznie bo inaczej nie dotrze

1. Widzisz że pojawia sie SH na scenie politycznej.
2. Zaczynasz mu się przyglądać.
3. Weryfikujesz to co mówi.
4. Słyszysz o strategiach które wymyślają i o bazie
  • Odpowiedz
@mrKuaku: 11. nie potrafisz wymienić ani jednego punktu programu,
12. ani jednego eksperta, ani nawet nie potwierdziłeś kompetencji tych ekspertów, jako że nic o nich nie wiesz
13. piszesz, że wcale nie głosujesz na ładne oczy xD
  • Odpowiedz
@TenTypZez nie wymieniam ekspertów z nazwisk bo nie widzę sensu wykuwać ich na pamięć.

Najważniejsze że potwierdziłem przekonanie, (nie uwierzyłem na ślepo) a w każdej chwili mogę podeprzeć się tą stroną z informacjami o nich.

Punkty programu są dostępne na ich stronie, tylko trzeba być trochę mniejszym ignorantem żeby to sprawdzić
  • Odpowiedz
@TenTypZez przeciez ci napisałem że nie wierzę na ślepo i zweryfikowałem informacje.

Szkoda że inni ślepo wierzą w dane przekonanie, nie weryfikując go w ogóle i gadają bzdury
  • Odpowiedz
@mrKuaku: No tak, akurat w tych sprawach, gdzie nie różnią sie od innych i niczego nie trzeba wymyślać. To czemu na nich głosujesz? Bo nowi? Jak Palikot, czy Kukiz? Poza ty nie można mieć programu na cokolwiek bez programu podatkowego najpierw. Przynajmniej nie, jeżeli mówimy o ekspertach i konkretnych wyliczeniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz