Aktywne Wpisy

brazowooka_eS +157
Mam do Was pytanie motoryzacyjne z rana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
źródło: 9812_MTRP_02_I_AUDI-C
Pobierz
luke-dolla7 +1258
Z okazji Barbórki chciałbym życzyć górnikom:
świadomości, że rok ma 12 miesięcy,
zrozumienia, że nierentowne przedsiębiorstwa się zamyka,
akceptacji zasad wolnego rynku (tzn. jak się praca i wypłata nie podoba to można ją zmienić)
świadomości, że rok ma 12 miesięcy,
zrozumienia, że nierentowne przedsiębiorstwa się zamyka,
akceptacji zasad wolnego rynku (tzn. jak się praca i wypłata nie podoba to można ją zmienić)

To jest właśnie bład jaki popełnił banocik. Youtube nie lubi kanałów, które nagrywają raz na jakiś czas ale uwielbia kanały, które wrzucają często
Przez to, że na głównym kanale są teraz same hardkorowe akcje to filmiki są rzadko i algorytm wypluł z obiegu jego główny kanał, a wrzucił w obieg jego drugi kanał xd
Powinien to zostawić tak jak było i by teraz tamten odcinek miał z milion, a tak to jest chujnia z grzybnią
#bnt #polskiyoutube #youtube
@Anty_Chryst: To nie jest śmieszne a logiczne. Sama wspinaczka jest zwyczajnie nudna.