Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
Wiecie co jest śmieszne? Że epilog i prolog mają więcej wyświetleń aniżeli samo wejście xd

To jest właśnie bład jaki popełnił banocik. Youtube nie lubi kanałów, które nagrywają raz na jakiś czas ale uwielbia kanały, które wrzucają często

Przez to, że na głównym kanale są teraz same hardkorowe akcje to filmiki są rzadko i algorytm wypluł z obiegu jego główny kanał, a wrzucił w obieg jego drugi kanał xd

Powinien to zostawić tak jak było i by teraz tamten odcinek miał z milion, a tak to jest chujnia z grzybnią

#bnt #polskiyoutube #youtube
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anty_Chryst: On tez jest na tyle dziwna postacia, ze moze przyciagac bardziej vlogami niz samym wchodzeniem. Mnie tez interesuje bardziej wszystko to co sie dzieje przed i po wejsciu niz samo wejscie. Jak sie pojawia film z akcji to wiem ze przezyl, ogladam bo chce skminic jak mu poszlo ale juz bez wiekszej zajawy.
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: @ZastepcaPomocnika: Chyba nawet w prologu albo epilogu pokazywał film innego gościa który wszedł na jakiś znany budynek (i chyba bam Banot też na niego wschodził) i ten film nie miał nawet 1000 wyświetleń. To że BNT ma po kilkaset tysięcy wyświetleń to dobry wynik.
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: chyba żaden film na głownym kanale nie ma monetyzacji bo mu ucinają, na vlogowym kanale pewnie też częściowo mu ucinają ale mniej. myślę że więcej zarabia na sklepie niż na reklamach YT bo każdy film generuje mu dodatkowy ruch na sklepie.
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: ja kojarzyłem że gościu jest na yt ale nie wiedziałem że ma dwa kanały. Widziałem prolog i epilog i myślałem że to już wszystko, a że wideo z wejścia nie ma bo z------i karty XD Dzięki twojemu postowi się dowiedziałem o głównym kanale xD
  • Odpowiedz