Aktywne Wpisy

Cinex +1079
Urodziła mi się córka z zespołem downa.. będzie miała już niedługo 3 miesiące. Algorytm na YT podpowiada na przemian: podtrzymujące na duchu kazania księży, filmiki odnośnie przewijania opieki i rechabilitacji noworodków, oraz... mixy i najlepsze kawałki zespołu "System of a Down" ...
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen

wykop +13
Kogo chcielibyście zobaczyć w kolejnym AMA?
Są ludzie, których śledzimy od lat, których głos kojarzymy z konkretnymi sytuacjami, których wypowiedzi nas wkurzają albo przeciwnie - dają do myślenia. Czasem brakuje jednej rzeczy: możliwości zapytania ich o coś wprost, bez dziennikarskich filtrów, bez gotowych odpowiedzi z wywiadów promujących nową płytę, film albo ustawę. Po prostu: normalna rozmowa z człowiekiem, którego zazwyczaj oglądamy z dystansu.
Dlatego wrzucamy to pytanie tutaj, do Was: kto według Was
Są ludzie, których śledzimy od lat, których głos kojarzymy z konkretnymi sytuacjami, których wypowiedzi nas wkurzają albo przeciwnie - dają do myślenia. Czasem brakuje jednej rzeczy: możliwości zapytania ich o coś wprost, bez dziennikarskich filtrów, bez gotowych odpowiedzi z wywiadów promujących nową płytę, film albo ustawę. Po prostu: normalna rozmowa z człowiekiem, którego zazwyczaj oglądamy z dystansu.
Dlatego wrzucamy to pytanie tutaj, do Was: kto według Was
źródło: AMA
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1623171103IOhEcRr4xnTnCva9En2hi3.jpg
Pobierz@HrabiaTruposz: wcześniej usunął konto na patronite¯\_(ツ)_/¯
Nie pij tyle.
Komentarz usunięty przez autora
@placebo_: ja tu mam aktywne konto prawie 12 lat( ͡°
@ZuyKefrus: no tak, każdy kto nie z wami to prawak, to już wiem czemu od lewicy się odcinam od czasu ruchu palikota( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem, o czym bredzisz, mój Patronite jest aktywny od września, linkuję do niego na Wykopie przy okazji każdego filmu, mam go w opisie profilu na Wykopie, linkuję do niego pod każdym filmem na YouTube, w opisie profilu YouTube, przypiąłem ten link na swoim fanpejdżu. Nigdy nie zawieszałem konta na Patronite, nie wiem, po co miałbym się pozbawiać kasy.
w jego postach w zasadzie wszystko jest kompletnie od czapy. jakby jakieś prawackie stwierdzenia próbowały ułożyć się w zdania nie do końca powiązane ze sobą, a jak już ułożą jakieś quasizdanie to same generują lennyface'a z radości, że się udało XD
A nie, już wiem, o czym bredzisz. Nie umiesz wkleić linka, więc spisek lewactwa xddddddd
źródło: comment_1623172778CbL2KIRhwGF7HdrSXpdzWu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora