Aktywne Wpisy
Rinardo +161
Jak tam misie, płacicie za kobiety na pierwszych spotkaniach? Bo jak nie zapłacicie za damę, to ona oczerni Was na damskich grupkach ku uciesze innych. Mnóstwo kobiet ma przekonanie, że facetów trzeba doić, a spermiarzom to pasuje
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow #zwiazki #redpill
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow #zwiazki #redpill

brusilow12 +655
10 lipca 1943 roku, do kwatery lokalnego dowództwa UPA, został wysłany ppor. Zygmunt Rumel, jako emisariusz Rządu RP, w celu zahamowania rzezi wołyńskiej i uzgodnienia wspólnej z Ukraińcami walki z Niemcami. W geście dobrej woli Rumel, oraz przedstawiciel Wołyńskiej AK i woźnica, przybyli na rozmowy bez broni. Ukraińcy w "geście dobrej woli" rozerwali ich końmi.
#historia #iiwojnaswiatowa #rekonstrukcjakolorem #2wojnaswiatowa #wolyn #polska
#historia #iiwojnaswiatowa #rekonstrukcjakolorem #2wojnaswiatowa #wolyn #polska

#cyberpunk2077 #cdprojektred #gielda
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cybher1: Większy od nieudanej gry? Wiem bo mam i grałem, nawet mi się nie chce dokończyć.
Najważniejsze, że prawdopodobnie doszło do przełamania trendu i wejdziemy teraz w boczny 190 ~ 160 PLN.
Nie liczę tuta na szybki zarobek... "I tak planowałem tutaj long term" ( ͡° ͜ʖ ͡
@xyz372: Jeśli ten Thorgal jest prawdą to myślę że gierka może być bardzo dobra, bo pewnie będzie podobna do wieśka czyli przypominać interaktywny film, a jednocześnie będzie to jakaś fabularna nowość. Bo wieśka 4 to niema jak za bardzo ugryźć fabularnie już, chyba że by zrobili jego początki czyli wątek pochodzenia , szkolenie, pierwsze zlecenia na potwory.