Aktywne Wpisy
Iudex +774
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Momento83 +584
Jakby mi ktoś kiedys powiedział, że można czuć nostalgię za jakimiś obcymi ludźmi z internetu, których nigdy w życiu nie spotkałem, to tylko bym się k---a uśmiechnął w środku i poszedł dalej
A dziś to tu tylko tak zostawię..
@ignis84
A dziś to tu tylko tak zostawię..
@ignis84
Wynajem mieszkania 2 pokoje (sypialnia i pokój dzienny, takie minimum do godnego życia jak człowiek cywilizowany, nie jaskiniowiec) standard IKEA - 2000 PLN
Leasing dosłownie przeciętnego samochodu zaprojektowanego specjalnie dla proletariatu (Volkswagen z niemieckiego samochód dla ludu) VW Golf - 900 PLN
Totalnie zwykłe spodnie jeansowe Tommy Hilfiger - 400 PLN
Podstawa każdego casualowego outfitu czyli T-Shirt np. CK - 100 PLN
Przyzwoite sneakersy np. Lacoste - 500 PLN
Byle obiad burger, frytki, napój w sieciówce dla ubogich jankesów - 30 PLN
Rozrywka normalnego człowieka np. p---------a 7/10 lub gra w golfa 20x50 piłek - 400 PLN
Nasuwa się pytanie: oni po opłaceniu mieszkania szukają żarcia po śmietnikach, jeżdżą Wigry 3, walą konia czy co oni właściwie robią? Jak żyją?
#pieniadze #polska
3000 PLN miesięcznie to:
tu jest problem z zarządzaniem (raczej brakiem) pieniędzmi, a nie zarobkami xD
@PjeseczeQ:
@PjeseczeQ: bieda wyzwala bezcenne pokłady kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Realia są takie że większość Polaków tyra i za cały miesiąc otrzymuje czteroliczbową wypłatę z dwójką z przodu.