Wpis z mikrobloga

• 1
@Kris111: mój komentarz nie miał na celu wniesienia nic, oprócz pozytywnej atmosfery. Ty zaczynasz od pasywno-agresywnych tekstów o perfumopodobnych zapachach i jakichś biedaśmieszków z kupowaniem mydła. Różnica jest taka, że pół mirko poleci ten zapach jako cheapie hidden gem, ty jeden pozujesz w tym wpisie (i nie tylko w tym, nie raz widziałem twoje błyskotliwe teksty) na überznawcę. Nie wiem jak innym, ale według mnie nie potrzeba nam tutaj gburów,
  • Odpowiedz
@Pablo_Pablito_Santo_Subito: Twój komentarz cyt. : "czy tylko wypowiadasz się dla samego p-----------a głupot?", miał wnieść pozytywna atmosferę? Chyba na tej samej zasadzie, jak rzeczowa i wiele wnosząca, była Twoja opinia o treści "legancka perfuma", o perfumach Jeanne en Provence. Zarzucając mi gburowatość, rozumiem, że w Twojej wypowiedzi jej nie ma? Dość osobliwe podejście. Widzę, że niczego nie zrozumiałeś z mojego pierwszego. Jeżeli nie zrozumiałeś, to mogłeś poprosić o uzasadnienie mojej
  • Odpowiedz
@Kris111: Different scents evoke different memories, and this can be an important part of human behavior. A lot of us breathe happily when we smell something that reminds us of a beloved relative, friend, or spouse. When someone wears a perfume frequently, their friends and family begin to associate that scent with their loved one.
  • Odpowiedz