Aktywne Wpisy
atteint +172
Gurukal +17
#danielmagical #policja #alkoholizm #bezdomnosc #uzaleznienie #torun #kujawskopomorskie
Czy po interwencji Policja powinna wypuścić osoby w takim stanie z izby wytrzeźwień bez przekierowanie takiej osoby do szpitala? Przy interwencji policji osoba narzekała na obrzęk stóp, oraz na to że bez pogotowia nie opusci mieszkanie bez narażania siebie na dalesze uszkodzenia zdrowia. Na Izbie wystrzeźwiem miał być podobno lekarz o czym wspominał Policjant przy interwencji? odesłali ich tak po prostu do domu?
Czy po interwencji Policja powinna wypuścić osoby w takim stanie z izby wytrzeźwień bez przekierowanie takiej osoby do szpitala? Przy interwencji policji osoba narzekała na obrzęk stóp, oraz na to że bez pogotowia nie opusci mieszkanie bez narażania siebie na dalesze uszkodzenia zdrowia. Na Izbie wystrzeźwiem miał być podobno lekarz o czym wspominał Policjant przy interwencji? odesłali ich tak po prostu do domu?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Po ostatnim buchu, gdy moje plecy mimowolnie i gładko opadły na wersalkę czułem się jakbym umierał. W mojej głowie przewinęły się chyba wszystkie możliwe ludzkie emocje, ale w taki sposób jakbym ich nie odczuwał. Na chłodno, jakby z innej perspektywy. Smutek, miłość czy szczęście, wydały mi się takie nijakie, przyziemne. Czułem, jakbym się rodził na nowo. Wydaje mi się że w pewnym momencie leżałem chwilę w pozycji embrionalnej i czułem się jakbym był płodem. Krótką chwilę przez myśl przewinęła się moja mama, ale czułem tak jakby nie była tą właściwą mamą. Jakby była poza nią jeszcze jakaś matka przed i po. Ogólnie całe życie wtedy wydało mi się tylko krótką chwilą za którą stoi coś więcej co ciężko pojąć, jakby wieczność. To taka najbardziej głęboka rzecz która zrobiła na mnie duże wrażenie.
Poza tym, później w takcie tripa, miałem wrażenie jakbym gdzieś wisiał między kilkoma różnymi światami: szczególnie między jasnym i ciemnym miejscem, ale też innymi...
Przy kolejnym słabszym razie, miałem nieco porytą wizje gdzie jakieś istoty kusiły mnie łakociami i miało to podłoże seksualne, w każdym razie kojarzyło mi się grzesznością XD
Te dwie rzeczy utkwiły mi mocno w pamięci. Co do pierwszej to wiem że schemat jest podobny u innych, ale interesuje mnie szczególnie ten wątek płódu i matki. Wątek tego drugiego z kuszeniem i grzechem też jest ciekawy, przed chwilą zdałem sobie sprawę że przecież brzmi to jak z biblii wyjęte.
#psychodeliki #narkotykizawszespoko #dmt
Kobieta, matka postac zenska. Czesto mialem takie odczucie po overdosingu i dmt. Po ilus razach nie ma w tym nic dziwnego. Po prostu sie cpa, podrozuje i juz nic nie zaskakuje
Swoją drogą, można przedawkować dmt? Mam słabe płuca i przez myśl przeszło mi że depresji oddechowej dostanę xD kaszel w #!$%@?
Może opisać coś więcej o tym kontakcie z istotami? Nie chodzi
Co do tej wizji o podłożu seksualnym, też było to dla mnie bardzo dziwne i przytłaczające. Było to bardzo grzeszne i
@Jakis_Leszek: To jak tak miałem po szałwii. Wrażenie jakbym zajrzał w zaświaty.
@Aammon: Z tym umieraniem miałem bardziej po grzybach, najpierw umierałem. Czułem, że się to wydarzy, wiedziałem to. Wzbraniałem się i odpuściłem... Po tym przyszła błogość i odrodzenie. W tym czasie obejrzałem całe swoje życie, a właściwie konkretne sytuacje z perspektywy drugiej osoby i widząc swoje prawdziwe motywacje danych czynów, mocno odmienne od tych, którymi myślałem,
Na jakiej zasadzie nie powinni się tego widzieć?
Czy widzisz jakieś istotne prawdopodobienstwo kary w przyszłości, po śmierci, za to że "wychylało", kombinowało i widziało te rzeczy?