Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Togira_Ikonoka: hmm chciałem jeszcze dorzucić, że nie chce mi się czekać. Odłożyłbym te 2400 ale pewnie po wielu miesiącach No. A jednak chce się w końcu zrelaksować z europką na serio dobrym kompie, nie katować g2nk na starym lapku non stop xD mam ciężka prace do tego i często tylko gnije bez życia, no i siłownia
Nwm mordo w sumie to się żale bo trochę #przegryw xD
  • Odpowiedz
  • 9
@cotyotymwiesz: hej już wziąłem 0% z alledrogo, jakimś cudem przyznali xD 2400 120x20, nie ma tragedii a już się cieszę że będę miał świetny pc, bez gpu ale integrą z ryzena styknie na to co kocham wieska3 :33 trzeba czekać na lepsze czasy i się dokupi kartę graf. W końcu będę miał sens życia xDD
  • Odpowiedz
@Josefujoestar: Jak chcesz na raty z banku to polecam inne wyjście. Zamów sobie kartę kredytową, tam masz 0% jak im spłacisz bodajże w 50 dni. I tak sobie możesz spłacać kartę, potem i tak płacić tą kartą kredytową (tylko tutaj jest problem z przelewami i wypłatą gotówki), aż w końcu dojdziesz do długu 0 PLN.
  • Odpowiedz
@Josefujoestar: Europka nie wymaga mocnego sprzetu . Mi chodziło do ok 1700-1750 roku płynnie na i5-3570 ,później wiadomo więcej danych musiała obrabiać i prędkość gry trzeba było zmniejszać. Cuż ja to głupi chyba jestem bo nowy pc kupiłem ze 3 lata za późno. Bo dalej gram w te same gry poza cyberpunkiem.
  • Odpowiedz
  • 0
@lothar1410: ale ja już wziąłem 0% z allegro, 120x20, ryzen 3 2200g, bez gpu poczekam na lepszy okres, 16 tam DDR4 Do j----y, ssd 500 No i ogólnie C00l zestaw. Grunt że pocisnę w europke :333
  • Odpowiedz
@Josefujoestar: pamiętaj tylko że raty allegro otwierają Ci coś w stylu karty kredytowej.
Jak spłacisz ~500zł, to znowu możesz coś kupić za 500zł.
Ogarnij sobie jak Ci przyjdą dokumenty że możesz się tam do banku zalogować bo to chyba od razu konto jakieś otwiera. No i plinuj korespondencji żeby nie było że zapomnisz a potem naliczą Ci coś za utrzymanie tego rachunku kredytowego.
  • Odpowiedz