Aktywne Wpisy

PROponujek +374

HoroLive +3
Co dostaliście od babć/rodziców w spadku? Wymieniamy tutaj (nitka)
U nas z żoną:
Ja mieszkanie 45m 2 pokoje po babce (przepisane już dawno, żeby nie było że powiecie że zmieni)
Żona: Pół domu, pół działki we Wrocławiu w super lokalizacji (razem z siostrą na pół)
U nas z żoną:
Ja mieszkanie 45m 2 pokoje po babce (przepisane już dawno, żeby nie było że powiecie że zmieni)
Żona: Pół domu, pół działki we Wrocławiu w super lokalizacji (razem z siostrą na pół)

W drugiej połowie mamy perfidny retcon postaci Erena, bo zespół nie zmienił nic co było przed rozdziałem 137, zignorował co im nie pasowało i robią z Erena kogoś kim nie był. Zakończenie cyklu nienawiści
źródło: comment_1622378004XMRmrdEBkWUw4UYydourgW.jpg
Pobierz@Tysiak1000: A kim tak naprawdę był Eren? Bo jakoś przed samym finałem serii nikt nawet nie przypuszczał, że gość jest w rzeczywistości stulejką spermiącą do Mikasy.
@Tysiak1000: Trochę dziwny zarzut, zważywszy na to, że całe SnK w ogólnym zamyśle to edgy historyjka o chłopcu, który chce zemścić się na tytanach za to że zjedli mu
Wyjdź do ludzi, zadzwoń do znajomego. Dobrze ci to zrobi.
źródło: comment_1622755159l6kCzUijAC9a1hfzUm44Jd.jpg
PobierzPrzez jakieś 90 rozdziałów tak, potem... Przypomnij sobie kiedy jechali nad ocean i napotykają tytana. Ciężko też mówić żeby Eren chciał się na kimś mścić, daje fragment dla podparcia.
źródło: comment_1622756709THEAMpiP0JdqVfawV5boFh.jpg
Pobierz