Wpis z mikrobloga

Szkoda mi nawet trochę tego Jasia, ale odcinek hejt parku miał jedną zaletę. Pokazał światu typowego "nowoczesnego" lewicowca. Prawda jest taka że każdy kto jest "nowoczesnym" lewakiem ma poważne problemy ze sobą, korzysta z narkotyków, nie wychodzi mu w życiu więc chce zabierać tym co są pracowici, straszy świat marginalnymi problemami, w realnej konfrontacji wychodzi na głupka i co najgorsze jest straszliwym, zepsutym hipokrytą.

#bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #konfederacja #4konserwy
M.....k - Szkoda mi nawet trochę tego Jasia, ale odcinek hejt parku miał jedną zaletę...

źródło: comment_1622274887wML6omErc0WkgYdlVcYHlL.jpg

Pobierz
  • 99
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Mr_kolek: dowody anegdotyczne wyciągnięte z d--y. Równie dobrze ja mogę powiedzieć że każdy prawak to chrześcijański ekstremista i szur w czapeczce foliowej oglądający Atora, i Jabłonowskiego vel Olszańskiego, wierzący w reptilian.
  • Odpowiedz
@josedra52: nie, bo wśród księży jest taki sam odsetek zboczeńców, jak i wśród innych grup zawodowych. Natomiast wśród "nowoczesnej" lewicy procent ludzi zaburzonych, uzależnionych od narkotyków itd jest wyższy niz w społeczeństwie.
  • Odpowiedz
  • 4
@Bl00man: jaki liberal ( ͡ ͜ʖ ͡) jak chce wprowadzac dodatkowe podatki od miesa bo sama nie lubi to wszyscy maja nie jeść.
spurkini jest typowa zamordystka autorytarna lewaczka
  • Odpowiedz
@Mr_kolek: W pełni się zgadzam. Problemem wg mnie jest to, ze dzisiaj miano lewaka nadaje się każdemu, kto w jakimkolwiek aspekcie wykazuje się nie prawicowymi poglądami. Pan jasiu nie jest typowym reprezentantem nowoczesnej lewicy. To jest skrajny lewak salonowiec. Trochę jak jakiś korwin, wznosi nierealne postulaty i jest karmiony zainteresowaniem mniej skrajnych wyborców
  • Odpowiedz
X D
na konfederację głosuje mniej tych słynnych przedsiębiorców niż na lewicę wg. sondaży z ostatnich wyborów. Ta partia to wylęgarnia s--------n, bezrobotnych, absolwentów teologii, czterdziestoletnich studentów pięciu różnych kierunków (Bosak), ludzi którzy jedyne pieniądze w życiu odziedziczyli lub dostali z pensji poselskiej (Korwin). Czas zejść na ziemię, pójdź do pierwszego lepszego polskiego liceum z pierwszej dziesiątki rankingowej i zobacz wyniki sondażowych wyborów, sprawdź poglądy najbogatszych ludzi na swiecie, sondaże na Harvardzie,
  • Odpowiedz
@Mr_kolek: Jestem ciekaw czy z 7 stów które mu Stano dał na live chętnie odda 95% by jak to stwierdził "wszystkim żyło się lepiej". Wiem, mówił by tylko ci zarabiający (według niego) "za dużo" powinni tyle oddawać, ale jak stwierdzić ile to dużo i spoko, a ile to za dużo i nie spoko? Odniosłem wrażenie że na wszystko ma receptę, bo on jest wykształcony i mądry, a reszta to tępaki
  • Odpowiedz
  • 1
@Mr_kolek: Przecież to jakiś niszowiec, ale kto by się tam przejmował. Godek, Socha, Wilk, Sośnierz, Braun to tylko kwiatki do prawacko-konfederackiego kożucha. Jaś Kapela to matryca od której stworzono każdego polskiego lewaka XD
  • Odpowiedz
@Mr_kolek: Za to znam prawaków-kiboli którzy biją ludzi, mają co najwyżej zawiasy, albo znęcają się nad rodziną po wódzie i "nic im nie jest". W więzieniu mogliby siedzieć, gdyby tylko prawo działało porządnie.

Oczywiście szukanie winnych tylko po stronie politycznej której się nie lubi, zero obiektywizmu. Jak nie wina lewaków to prawaków, jak nie PO to PIS, zamiast spojrzeć że obie strony mają debili i toksycznych gości po swojej stronie.
  • Odpowiedz
pójdź do pierwszego lepszego polskiego liceum z pierwszej dziesiątki rankingowej i zobacz wyniki sondażowych wyborów

@Jaca656565: Akurat przykłady podane przez Ciebie są prawdziwe i bardzo niepokojące. Bo w takich środowiskach kompletnie absurdalne, nieuzasadnione logiką poparcie ma przeciwna strona barykady, czyli typowe "lewactwo" rzutujące na nas problemy zza oceanu.
Wszystko ładnie pięknie, dopóki taka "topowa" licealistka nie zacznie Cię przekonywać, że socjalizm był najlepszym systemem, mimo iż jej rodzice zapewnili jej
  • Odpowiedz