Aktywne Wpisy
ewolucja_myszowatych +630
Udało się trochę podbić obraz z wypadku BMW na podstawie nagrań od @dashcambandit i @Rabusek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
Viado +21
PIS PO jedno zło! Obie partie reprezentują ten sam wektor zła tylko skierowany w inne strony. Obie partie są tak samo skorumpowane, zepsute i składają się z kolesiostwa które niszczy nasz kraj. PIS ma swoją propagandę - TVP, PO swoją - TVN. Jedyne różnice dotyczą kwestii dotykających może 0.25% osób kraju czyli podejścia do skrobania i LGBT.
Wy serio nie pamiętacie co się działo za Tuska? ?Jak ludzie pracowali za 5zł bo
Wy serio nie pamiętacie co się działo za Tuska? ?Jak ludzie pracowali za 5zł bo
Komu najbardziej to przeszkadza? Polskim kierowcom, którzy na umowie mają 2800 zł brutto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Syndrom niewolnika w Polakach to skala rekordowa.
#antykapitalizm #bekaztransa #zycietruckera #praca #pracbaza #transport
Po 1 - żebyś nie mówił że mnie boli dupa bo więcej muszę wydać- nie muszę bo moi kierowcy jeżdżą PL - UE - PL więc mnie to dotyczyć nie będzie.
Skoro teraz polskie firmy są wybierane bo są tańsze, to jak myślisz co się stanie z popytem jeżeli nasze koszty zrównają się z firmami zachodnimi?
Dobre dla kierowców bo pójdą pracować do Niemca- gówno prawda, może 30% by się
@xspeditor: Niekoniecznie, bo transport musi iść. Gdyby ceny były takie same to myślisz, że niemieckie firmy dałby obsłużyć to co robią teraz + to co przewożą polskie firmy?
Znaaaczny kawałek tortu TSL wróci do firm zachodnich
@xspeditor: Już pisałem, mnie firmy nie obchodzą tylko pracownicy.
Twój entuzjazm jest zrozumiały tu i teraz. Jeżeli jednak polskie firmy zostaną skutecznie wyparte z rynku zachodniego ty i twoi koledzy będziecie musieć nauczyć się nowego fachu.
@Ignacy_Loyola: Ale to jest głupota.
Janusz transy to może i raczysko ale to po prostu wystarczy przykręcić śrubę i pilnować tej branży a nie klaskać na jej całkowite zaoranie.
Zdechną polskie firmy, to wjedzie kapitał zachodni i kierowca będzie dymany jeszcze mocniej ale za to już po europejsku i zgodnie z prawem natomiast w budżecie zobaczymy gówno.
@xspeditor: Za trudne. Zresztą ty płacisz z kilometra to rozumiem twoje pieczenie tyłka.
@kodishu: Nie jestem kierowca tira. A po drugie wypraci zostaną tylko dziadtransy.
Potem to w wyborach widać
A jakoś kurcze ten dziad największy ma wykopie a problemow z obsadą nie miałem nigdy. Powiem Vi nawet więcej że nowe auto przychodzi w lipcu i w grudniu i już mam kierowców zaklepanych na to
@xspeditor: A czytałeś mój wpis? Polacy to naród z największym syndromem niewolnika na świecie. Kompletnie mnie to nie dziwi, że nie masz problemu z obsadą. Myślisz, że taki Niemiec albo Szwed jeździłby na kilometrówce?
Ból dupy to nie mam ją, tylko właśnie tacy użytkownicy wykopu o mnie - co mnie bardzo smieszy
Obchodzą cię tylko pracownicy ale nie rozumiesz, że bez pracodawcy pracownik nie będzie miał pracy.
To tak jak byś chciał mieć jaja ale ukręcił łeb kurze i się dziwił, że nie ma już jaj.
Twoja uciecha z tego, że polskie firmy przestają być konkurencyjne w stosunku do firm zachodnich jest jest dla mnie niezrozumiała. Polska branża TSL jest największą w Europie. Mamy
@kodishu: Nie wymagaj tego od niego.