Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chciałabym poznać męski punkt widzenia. Mam wysyp propozycji na aplikacjach randkowych, żeby przyjść do faceta na pierwsze spotkanie do domu. Albo kinomaniacy (na film), miłośnicy wina, posiedzieć pod kocem, bo zimno. Za każdym razem jak mówię, że nie interesuje mnie wymiana płynów ustrojowych z randomem i chciałabym się spotkać na neutralnym gruncie, nawet na spacerze, wyzywają mnie, że wcale nie chodzi o seks i jestem przewrażliwiona, a oni chcą
Chciałabym poznać męski punkt widzenia. Mam wysyp propozycji na aplikacjach randkowych, żeby przyjść do faceta na pierwsze spotkanie do domu. Albo kinomaniacy (na film), miłośnicy wina, posiedzieć pod kocem, bo zimno. Za każdym razem jak mówię, że nie interesuje mnie wymiana płynów ustrojowych z randomem i chciałabym się spotkać na neutralnym gruncie, nawet na spacerze, wyzywają mnie, że wcale nie chodzi o seks i jestem przewrażliwiona, a oni chcą

RedBudgie +6
Czytam sobie czasem tag #programista15k i od czasu do czasu pojawiają się narzekania, że ktoś pracuje jako programista i jest wypalony, że firmy powinny dawać lepsze warunki, że nie pasują wam Scrumy i bezsensowne spotkania itd. itp.
Jako, że sam jestem dopiero studentem informatyki i nie pracuję, to dam radę tym wszystkim narzekaczom: ZWOLNIJCIE SIĘ Z TEJ OKROPNEJ PRACY. Na wasze miejsce i za waszą pensję chętnie przyjdą i 3 osoby i
Jako, że sam jestem dopiero studentem informatyki i nie pracuję, to dam radę tym wszystkim narzekaczom: ZWOLNIJCIE SIĘ Z TEJ OKROPNEJ PRACY. Na wasze miejsce i za waszą pensję chętnie przyjdą i 3 osoby i
Wy serio nie pamiętacie co się działo za Tuska? ?Jak ludzie pracowali za 5zł bo innej pracy nie było? Jak wybuchały kolejne afery? Jak podwyższono VAT do 23%? Ich pluciem na każdego kto nie był młodym wykształconym z większego miasta? Ich "elitami" typui Stuhr, Lis, Holland, Janda którzy uważali się za "mesjaszy" polaków?
Mamy w końcu wolnościową partię ale polactwo dalej woli głosować na te same partie od 20 lat i narzekać że ciągle jest to samo.
#polityka #bekazpisu #bekazpo #konfederacja #neuropa #wybory
@Viado: nie wiem czy do końca rozumiesz co piszesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Viado: liberałowie założyli jakąś partię? Gdzie?
@Viado: Nie. To bzdury totalne.
@Viado: chyba twoja matka za tyle pracowała
@Viado: To wolny rynek już ci sie nie podoba? xD
@Viado: Ja tam bardzo chętnie poczytam co konkretnie się działo za Tuska, w sensie za co ten rząd był konkretnie odpowiedzialny, co było na podobnym poziomie szkodliwości co działalność PiSu.
Mowisz o tych aferach jak podsłuchami polityków niewybrednie mówiących o wyborcach i państwie czy wtedy jak Nowak wyleciał z rządu za niezadeklarowane zegarek?
Sasin ci 77milionów wypieprzył w błoto i nawet przepraszam nie powiedział xD
PiS jest gorszy bo pozostaje bez konsekwencji za każdy czyn, z publicznej TV zrobił Hitlerowskie pranie mózgu a 27% kraju zaraz będzie pracować za minimalną czyli powoli w stronę Białorusi
Do tego przemytnik broni, rozwalacz komendy głównej policji chodzi bez zarzutów na wolności
Poza tym głosując na konfe oddajesz w tej
@Viado: bzdura, gdyby nie stan w jakim PO zostawiło Polskę PiSowi, to problemy gospodarcze zaczęłyby się dużo wcześniej i nie mogliby sobie tyle nakraść
Zobacz jak wtedy wyglądał budżet państwa, a jak wygląda teraz. Ale w sumie jesteś wyborcą konfederacji więc jeżeli fakty się nie zgadzają z linią partii, tym gorzej dla faktów.
@Viado: panu juz dziekujemy, zapraszam na czarno
@Viado: Pamiętamy. A ty jesteś pewien, że pamiętasz? Ale tak z doświadczenia, a nie z opowieści? Bo za 5 zł to się pracowało, owszem, ale w okolicach 2007, gdy przejmowali władzę po PiS.
@Viado: W jaki sposób TVN jest zależne finansowo od PO?
Znajdź mi takie chamskie odpowiedniki Rachonia i Kłeczka w TVN to przyznam Ci rację.
@Viado: Brzmisz jak pisowiec z promptera ( ͡° ͜ʖ ͡°