Wpis z mikrobloga

Dlaczego opio jest tak popularne na wykopie? Wydaje się, że trzy czwarte tagu żre jakiś tramal, kodeinę czy inne g---o z apteki XD
Co lubicie zarzucać najbardziej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#narkotykizawszespoko

Moja ulubiona grupa to

• benzo 8.5% (9)
  • opio 8.5% (9)
  • psychodeliki 38.7% (41)
  • dysocjanty 1.9% (2)
  • kannabinoidy 20.8% (22)
  • stymulanty 21.7% (23)

Oddanych głosów: 106

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MaxVerstapen: to nie telezakupy mango by coś reklamować XD po prostu zastanawia mnie fenomen opioidów na wykopie. czy to kwestia uzależnień, wieku użytkowników (kodeinę dość łatwo dostać nawet w wieku 15 lat) czy niesamowitych przeżyć na opioidowym haju? XD nie oceniam - po prostu mnie to zdziwiło ostatnio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ghandi92: ale ja bym chętnie przyjął wiedze, kiedyś kilka lat palilem a potem cyklicznie pudrowalem nos, jestem ciekaw jak działa ta cała wymieniona reszta. Może by mi pomogła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MaxVerstapen: Substancje psychoaktywne dzielą się na więcej grup i podgrup niż wymieniłem, więc ankieta trochę c-----a XD mogę ci tylko powiedzieć, że lubię psychodeliki za to jak zmieniają sposób w jaki myślę i postrzegam rzeczywistość. nie każdy trip jest czymś przełomowym, ale uważam, że wiele dobrego wyciągnąłem z tych substancji. Halucynogeny (salwinoryna) to już kompletna jazda bez trzymanki. THC znasz, a stymulantów nigdy nie brałem (poza kofeiną etc.) XD
  • Odpowiedz
@ghandi92: Ja w kode wpadłem przez łatwą dostępność. Jak odkryłem kode to antidol po 5zł chodził ( ͡° ͜ʖ ͡°) i nie było limitów sprzedażowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Do tego w tamtym czasie bardzo odpowiadała mi taka depresyjna faza... Nadal lubię czasami zjeść tą kode ( ͡° ͜ʖ ͡°) A
  • Odpowiedz
@kartofel322: patrząc teraz na wyniki ankiety odczuwam pewien dysonans XD niby większość głosów padło na psychodeliki, a wciąż mam wrażenie że opio jest mega popularne na wykopie ¯\_(ツ)_/¯ to trochę kuriozalne, że stosunkowo najłatwiej dostępnymi narkotykami są opio, w które jak wpadniesz to ciężko się wydostać podczas gdy taka trawa czy psychodeliki są mniej uzależniające niż a-----l XD

Co do trawy - nie jest to na pewno taki psychodelik jak
  • Odpowiedz
@ghandi92: Prawda, że patologia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dam sobie rękę uciąć, że gdy by trawka była łatwiej i szerzej dla każdego dostępna to tak wiele osób nie pchało by się w opio...
Ale, że trawka nie jest aż tak psychodeliczna ?
A spójrz sobie na trawke z takiej perspektywy, że tam masz mix kannabinoidów i nie przyjmujesz odparowanego 99% czystego ekstraktu THC.
W stanach robią
  • Odpowiedz