Aktywne Wpisy

Vaclav +352
źródło: temp_file4562240958270307988
Pobierz
PodniebnyMurzyn +11
1250 zł brutto za wymianę oleju z filtrami i przegląd auta, a niech mnie dunder świśnie.
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4562240958270307988
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zaczęłam robić bransoletki z wykorzystaniem run, jako że lubię uczyć się na ich temat i wykorzystywać ich potencjał. Bransoletki robię często z kamieni naturalnych, które dobieram pod daną runę – do każdej bransoletki przygotowuję opis, znaczenie i działanie danej runy oraz kamienia naturalnego.
Zapraszam na mój profil valkyrunes, gdzie można zobaczyć moje prace - oprócz bransoletek pracuję też z żywicą epoksydową, a także czasami robię naturalne świece sojowe.
https://www.instagram.com/valkyrunes/
Chciałabym dotrzeć do większej grupy odbiorców, stąd promocja poprzez rozdajo. W piątek wieczorem spośród plusujących wylosuję jednego Mireczka bądź Mirabelkę, która otrzyma ode mnie albo bransoletkę z czarnego onyksu z runą Thurisaz (zamysł męski, ale jest bardzo uniwersalna), albo dwie bransoletki ze szklanych koralików, które zamieszczam w komentarzach (zamysł bardziej damski) – jedna z runą Sowilo, a druga z koralikami z motywem Drzewa Życia. Do wyboru! Do nagrody dodam też jedną runę wykonaną z żywicy – można dokonać wyboru lub zdać się na mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozdajo #runy #bransoletki #bizuteria #nordyckieklimaty #norse #diy
źródło: comment_1622054777fVQ4o7HHJQVNoJQsfrAgYi.jpg
PobierzGdzie to dostanę? ʕ•ᴥ•ʔ runa dagaz wchodzi w grę?
@Dele: wolałbym z uranem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1622065467jxwNJ88tjQudFkupbJMyp8.jpg
Pobierz@M1PH6_5: Nie, póki co tylko instagrama