Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RudaBrona: a jeszcze jedno, chciał adres mój bo jakies ulotki ma do wysłania.
zapomniałem dodać że mówił:
- nie będzie się szczepił bo w szczepionkach są gjepeesy XDDD
  • Odpowiedz
@Docent_nauk: przypominam i o każdej aferze z menelem mówię, teraz na tapecie dom dziecka był i kipisz na upalnej
@salamsalejman: mówiłem że pies i oblech kase na lewo robią ale nie słucha (pewnie dlatego że COŚ mu odpalają) dla jego nawet jakbyś 10zł dał albo mleczko to byś go kupił
  • Odpowiedz
@Seshu: Jeśli masz pod ten numer z jakiego dzwonisz pozakładane jakiekolwiek konta typu Facebook i podobne, to sprawdź czy ktoś nie próbował się zalogować - rudy lubi w ten sposób stalkować innych dla szantażu za dzwonienie do knura, już próbował tak robić zbanowanemu Williamowi.
  • Odpowiedz
mówiłem że pies i oblech kase na lewo robią ale nie słucha

@Seshu: Słucha słucha nie bój sie. Przyjdzie czas, ze wypali z tym, bo mu zawsze kasy malo na nibembenskie wydatki i w sumie to kazdy dla niego jest zlodziej tylko nie on.
  • Odpowiedz
@Qrwencjusz: Dodam jeszcze, ze Slawek robi tak z KAZDYM, nawet swoimi wiernymi giermkami. Bycie lateksem nie chroni przed stalkingiem z jego strony. Szpieguje, probuje zdobyc prywatne info, usiluje sie wlamywac na profile na mediach spolecznosciowych, szantazuje nieposlusznych itp
  • Odpowiedz
@Docent_nauk: nie zapomnę następnym razem dopowiedzieć, lejtacy (knur tak mówi na latexów) zawsze się znajdą niestety. Kiedyś był sam czeczet i niemiec to nie było spekulacji, fiodor niestety mimo ogromnego zaufania społeczności okazał się marionetką a szkoda bo większość pokładała nadzieje w nim. Przykre ale prawdziwe
  • Odpowiedz