Aktywne Wpisy

Shyvana +13
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +259

Rok temu byłem w Rewalu na wakacjach z dzieckiem.
Jest jakaś nadmorska mieścina również tak świetna? Macie coś do polecenia?
Z zasady nie jeżdżę w dwa te same miejsca.
#wakacje #rewal #plaze
Komentarz usunięty przez autora
Powiedzcie mi Ustronie Morskie czy Karwia?
Wiesz kryterium doboru będzie mocno indywidualne.
1. Cena. Dla mnie to około 170-230zł z dobę za pokój. Przy większym gronie (np ze znajomymi) na pewno byśmy szukali domku.
2. Balkon musi być teraz (od momentu posiadania dzieciaka)
3. Musi być aneks. Może być ogólnodostępny (aby se na śniadanie zjeść to co chcę i o której chcę).
4. Łazienka w pokoju tv, czajnik, lodówka - ale to już standard w naszym
10. W moim przypadku aby były jakieś hustawki, zjeżdzalnie dla dzieciaka na terenie pensjonatu.