Wpis z mikrobloga

https://sport.tvp.pl/53945095/robert-lewandowski-o-pobitym-rekordzie-czuje-sie-jak-w-filmie-science-fiction

Czuję się trochę jak w filmie science fiction. Brakuje mi słów. Przez 90 minut próbowałem strzelić gola, ale nie wychodziło, a potem udało się w ostatniej chwili. Odczuwałem napięcie do ostatnich sekund – powiedział Lewandowski.

– Jestem bardzo szczęśliwy, ale muszę oddać, co należne zespołowi. Robili dzisiaj wszystko, żebym strzelił tego gola – dodał Polak.

Szacunek Lewandowskiemu oddał też Florian Niederlechner. Zawodnik gości przyznał jednak, że wolałby, gdyby Mueller i Lewandowski mieli po 40. goli.

Rekord Polaka skomentował też kolega z drużyny, Joshua Kimmich. – Nie sądzę, aby ten rekord został kiedykolwiek pobity – jeśli tak, to zrobi to tylko Robert po raz kolejny – stwierdził.

#mecz #pilkanozna #bayernmonachium #bundesliga #lewandowski
K.....i - https://sport.tvp.pl/53945095/robert-lewandowski-o-pobitym-rekordzie-czuje-...

źródło: comment_1621703910ij2UdkEOzg5WMaaPY8OC1s.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Trzesidzida: mimo wszystko BvB nigdy nie będzie na poziomie Bayernu, nie ma szans by miał tyle okazji co Ribert, miał dopiero jeden udany sezon, a już go porównuje się do czegoś na co nikt nie mógł zapracować przez 50 lat, ochłoń kolego, Erling jest wybitny jak na swój wiek, ale nie wiadomo czy nie będzie łapał kontuzji moze byc jak Pato, który będąc młodym chłopakiem też wniósł się na wybitny
  • Odpowiedz
@Trzesidzida: 2020 potwierdzono medialne doniesienia mówiące o tym, że siedem lat wcześniej Lewandowski otrzymał ofertę podpisania kontraktu z Realem Madryt[413]. Portal Onet dotarł do przygotowanego dla Polaka kontraktu, który miał opiewać na kwotę ok. 75,5 miliona euro[414]. Dokument formalizujący szczegóły przenosin Polaka na Santiago Bernabéu został sporządzony w grudniu 2013 roku, natomiast podpisami firmowali go José Angel Sánchez, ówczesny dyrektor generalny, jeden z najbliższych współpracowników prezydenta klubu Florentino Péreza oraz
  • Odpowiedz