Wpis z mikrobloga

@ks2m: ja jestem pełnoprawny facet, ale jak widzę krzywde zwierząt to od razu serce mi się kraje i chce pomóc.
Wiesz wiesniaki wbrew pozorom mają Wuchte $ i te hektary itp tam mentalność jest kiepska. Zwierzę to zwierzę i -30stopni a oni psy w budzie na łańcuchu i jeszcze pewnie raz dziennie biją
  • Odpowiedz
@ks2m: hahahaha no żonę sprać, zgwałcić to obowiązek, ale akurat ich nie jest mi żal. Tych zwierzątek biednych mi żal
Gdybym był multimilionerem to bym się zajął dojeżdżaniem wsi za znęcanie się nad zwierzętami
  • Odpowiedz
@Lifeobreaker: a nawiasem. Ty jesteś dumny, że ten kotek tam wpadł? Rozpiera cię duma ? Rodzinie pokazałeś i co ? Piątkę przybili tylko pewnie ojciec cię zyebal, że za mało zwierzę cierpiało. Imo ty powinieneś być dojechany przez służby za samo takie zdjęcie, co ty musisz w pokoju mieć typie a ojciec co musi w chacie robić. Op ubił kota i chwali się na wykop szukając aprobaty
  • Odpowiedz
@MarlenkaIQ30: Raczej fałszywy stereotyp. Wszędzie są dzbany, tak na wsi, jak i w mieście. To, że kot rolnikowi przypadkowo wpadł w prasę, nie oznacza, że rolnik zrobił to specjalnie. Tak samo, jak miastowy nie rozjeżdża specjalnie jeża, czy żaby, gdy te przechodzą przez drogę.
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy: kiedy widziałem filmik jak chłop z prowincji rozjeżdżał psa i ewidentnie miał satysfakcję, ale on akurat poniósł konsekwencje ponoć prawne. No pewnie masz rację choć stężenie zjawiska na wsi jest wyższe niż w mieście imo. I zaznaczam, że nie mam nic do prowincji. Pięknie jest, ale te ludzie ...
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy: moje spostrzeżenie i opinia jest na postawie 28 lat,wiosen i zim które mam za sobą no i jesieni. Na podstawie tysięcy już chyba historii przesłuchanych np kryminalne podcasty. To co ludzie potrafią na wsi robić to sorry, ale nigdzir indziej nie ma miejsca. Także to nie jest błędny stereotyp, a wręcz podręcznikowy przykład na to, że stereotypy czasem mają pokrycie. To moja opinia, noł offence ofc mordy
  • Odpowiedz