Aktywne Wpisy
LuckyStrike +60
#chiny Przejechanie 10.5 tysiąca kilometrów kosztowało mnie po przeliczeniu: 695 złotych. https://en.leapmotor.com/C01-Excellent
A wy co? Nadal 15 letni VW od Turasa z Niemiec i ruska ropa od Obajtka kupiona z Indii? xD Nawet mi was nie żal. Nie zapraszam do dyskusji. #motoryzacja #bekazpodludzi #tosachiny
A wy co? Nadal 15 letni VW od Turasa z Niemiec i ruska ropa od Obajtka kupiona z Indii? xD Nawet mi was nie żal. Nie zapraszam do dyskusji. #motoryzacja #bekazpodludzi #tosachiny
brudny_boks +46
na protest rolników w samochodzie za 200k PLN, słaby to PR ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rolnictwo
#ekonomia
#motoryzacja
#rolnictwo
#ekonomia
#motoryzacja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tego typu apki są właśnie stworzone tylko do przelotnego seksu, więc czego ty oczekiwałeś?
@Badly:
przelotnego ale nie za pieniądze, od tego jest roksa
Komentarz usunięty przez autora
nie no kompletnie nie ma różnicy pomiędzy laska która się z tobą rucha bo jej się spodobales i ciebie wybrała, a laska która rucha się z toba bo wyłożyłes te 200-300 zł i zrobi to z każdym kto te kwotę będzie skłonny zapłacić. Nie ma żadnej różnicy xd
Tinder nie jest aplikacja "do ruchania" tylko jest aplikacją randkową. To dość spora różnica. Można ją do tego wykorzystywać (szczególnie różowe mogą bo mają tam jak paczki w maśle przynajmniej do czasu) ale tematem aplikacji nie jest umawianie się na seks a