Aktywne Wpisy

kankosek +102
Hej Mirki,
7 czerwca mój dobry kolega stracił w wypadku swoją ukochaną żonę – miała tylko 42 lata. Stała w korku na trasie S7, gdy młody 25 letni kierowca z pełnym impetem uderzył w tył auta - dziewczyna zmarła na miejscu. Zostawiła po sobie dwie małe córeczki, a cały świat tej rodziny runął w jednej chwili. Wszyscy są w rozsypce, a na niego spadło dosłownie wszystko – opieka nad dziewczynkami, codzienne życie, kredyt
7 czerwca mój dobry kolega stracił w wypadku swoją ukochaną żonę – miała tylko 42 lata. Stała w korku na trasie S7, gdy młody 25 letni kierowca z pełnym impetem uderzył w tył auta - dziewczyna zmarła na miejscu. Zostawiła po sobie dwie małe córeczki, a cały świat tej rodziny runął w jednej chwili. Wszyscy są w rozsypce, a na niego spadło dosłownie wszystko – opieka nad dziewczynkami, codzienne życie, kredyt
źródło: temp_file569080663657776577
Pobierz
alkoholik000 +473
źródło: temp_file4763415324065276377
Pobierz

https://www.tp-link.com/pl/home-networking/powerline/tl-pa4010-kit/
To serio tak działa że mogę po gniazdkach poprowadzić sieć wifi? xD Jakieś rzeczy które musze wiedzieć? Rozumiem że wszystkie obwody muszą podlegać po jeden "licznik, tj muszą byc jakoś połaczone. Jakies wady tego rozwiązania?
Tak, muszą być pod jednym licznikiem, w ramach jednej fazy i najlepiej (choć to już nie jest krytyczne) na jednym obwodzie. Podstawowa wada, to duża wrażliwość na zakłócenia w sieci. Ale i tak zwykle działa to lepiej, niż wszelkiego rodzaju repetaery, czy "wzmacniacze wifi".
ping wykop.pl
Pinging wykop.pl [51.83.238.216] with 32 bytes of data:
Reply from 51.83.238.216: bytes=32 time=11ms TTL=53
Reply from 51.83.238.216: bytes=32