Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +90
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +374

Mój zestaw:
1. Wychodź z domu przez 7 dni codziennie dokładnie o wschodzie słońca na godzinny spacer lub jogging.
2. Napisz tradycyjny, odręczny list do kogoś znajomego. Postaraj się o ładną oprawę graficzną. Możesz dorzucić jakiś drobiazg w prezencie.
3. Zrób bociana z papieru 3D.
Spacer/bieganie o wschodzie słońca udało mi się 2 razy (nie pod rząd), więc ponieważ wschody słońca mi się skończyły to zrobiłem wam boćka origami, stoi podparty o ścianę bo strasznie rozkłada nogi kiedy ma okazję i już całkiem wygląda jak kaczka
źródło: comment_16215290438CQyoi9M8oSWgBaF5P4NoK.jpg
Pobierz