Wpis z mikrobloga

@Vafik: to już było wiadome po tym jak ogłoszone kto nas reprezentuje i z jaką piosenką. Nie wiem czy są zaklady na ostatnie miejsce, ale pewnie byłyby bardzo niskie kursy na polskę. Ja osobiście typuje, że tylko Gruzja jest w naszym zasięgu, ale powinno sie udać ją wyprzedzić (chociaz ja bym osobiście nie powiedział ze mamy lepszą piosenkę).
@Wypopkowicz właśnie nie, na początku kursy były niskie na Polskę, byliśmy nawet przez jakiś czas na 7-8 miejscu, jeśli chodzi o awans do finału. Wydaje mi się, że przez ta cała otoczkę hejtu wokół Rafała bukmacherzy tak nas potraktowali
@Vafik: bo to sie utrzymywało dlatego, że przed długi czas bylismy dosyć wysoko zanim ogłoszono reprezentanta. Zazwyczaj jestesmy wyżej zanim oglosimy kto nas reprezentuje. Nie pamietam kiedy było odwrotnie, w ostatnich latach chyba tak nie było ani razu.
@Wypopkowicz 20 kwietnia byliśmy jeszcze na 11 miejscu w półfinale z kursem ~1.80 także chyba nie o to chodziło, bo prostu wyszły jego próby live no i jeszcze liczby łapek w dół u Rafała też dużo dały, nikt z takim stosunkiem łapek w dół i górę Nie będzie go dawał wysoko w oddsach