Aktywne Wpisy
calban +1078
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +592
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
Cały czas się uczę i mam jedną zasadniczą zagwozdkę.
Czy to jest normalne ? Załóżmy, że jakieś tam proste aplikacje: to do, pogodynki, strony internetowe zrobię.
Ale np. teraz siedzę nad grą w szachy w czystym js.
No i pytanie jak jestem w stanie ruszać swój projekt do przodu, ale na podstawie informacji ściągniętych z neta to jestem debilem i dalej się muszę dużo uczyć?
Bo ja mam cały czas takie przekonanie, że jako junior powinienem takie szachy umieć napisać z zamkniętymi oczami, wszystko z głowy.
@kodecss: 95% programistów robi rzeczy wtórne. Nie ma sensu wymyślania koła na nowo. O ile w trakcie nauki spróbuj jak najwięcej sam robić/rozkminiać to w robocie nigdy nie będziesz implementował quick sorta.