Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +145
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +27
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Sprzedalem większość walorów na giełdzie. W najbliższych dniach sprzedam resztę. Połowę gotówki zostawiam na giełdzie czekając na zakupy gdy jebnie w najbliższych kilku miesiącach, resztę ładuje fizycznie w srebro. Dzisiaj zakupiłem 42kg srebra w 1kg sztabkach za gotówkę, która trzymałem na czarna godzinę, planuje dokupić jeszcze 100kg w najbliższym czasie za kasę z giełdy i potem co miesiąc po 5-10kg.
Tak jak rok temu w marcu radziłem kupować pod korek i wielu na tym skorzystało tak teraz radzę wychodzić z giełdy i ładować się w kruszce po uszy. Srebro na dzisiaj wygląda najciekawiej, jest mocno niedowazone. Mój znajomy, który nigdy się nie myli zapakowany w 3t srebra obecnie i co miesiąc dokupuje tonę. Inwestycja na około 3 lata.
Wołam @Krupier, bo czasem pytał o update.
#gielda #srebro
źródło: comment_16214473586tSe1bigEUkaT3mgitEHRJ.jpg
Pobierz@blinxdxb: i gdzie to trzyma?
@blinxdxb: trollujesz prawda? Pamiętasz jak w 2011 wystrzeliła cena srebra, no to się już nie powtórzy, a niedługo cena wróci do 15-18 usd za uncje. Srebro to metal przemysłowy więc równie dobrze mógłbyś się obkupić miedzi.
źródło: comment_1621447799gX7jao1w0cPzyJbS6FunP4.jpg
PobierzNazywa się szur21 i sprzedaje szkolenia
Pamiętasz 2008-2009 na giełdach? Pamiętasz marzec 2020? Ja pamiętam. Wszystko leżało, teraz jeszcze covid do tego.
Tak jak pisałem to wpis bardziej dla tych, którzy mnie śledzą i do tej pory byli zadowoleni z moich postów i przewidywań. Każdy ma rozum i zrobi co uważa za słuszne.
Komentarz usunięty przez autora