Aktywne Wpisy

elozapiekanka +233
W szkole miałem typa ktorego matka skończyła liceum z moją matką i miałem porównanie co do zycia
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
źródło: china-poor-kids-rich-kids-comic-strip
Pobierz
ZenujacaDoomerka +26
Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow

![Jak Chiny zbanowały Sorosa w 1989 roku [film dokumentalny ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d8f04329e20750a348ca9525cdc1ffbaa7dc042dc112f54497ddc5a6af495294,q70.jpg)

Sprzedalem większość walorów na giełdzie. W najbliższych dniach sprzedam resztę. Połowę gotówki zostawiam na giełdzie czekając na zakupy gdy jebnie w najbliższych kilku miesiącach, resztę ładuje fizycznie w srebro. Dzisiaj zakupiłem 42kg srebra w 1kg sztabkach za gotówkę, która trzymałem na czarna godzinę, planuje dokupić jeszcze 100kg w najbliższym czasie za kasę z giełdy i potem co miesiąc po 5-10kg.
Tak jak rok temu w marcu radziłem kupować pod korek i wielu na tym skorzystało tak teraz radzę wychodzić z giełdy i ładować się w kruszce po uszy. Srebro na dzisiaj wygląda najciekawiej, jest mocno niedowazone. Mój znajomy, który nigdy się nie myli zapakowany w 3t srebra obecnie i co miesiąc dokupuje tonę. Inwestycja na około 3 lata.
Wołam @Krupier, bo czasem pytał o update.
#gielda #srebro
źródło: comment_16214473586tSe1bigEUkaT3mgitEHRJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Co do zerwania łańcucha dostaw jest wiele powodów, na to potrzebny jest osobny wątek i jak będę miał siłę to napisze osobny wątek. Moja firma najbardziej obrywa właśnie przez problem z supply chain.
źródło: comment_1621456352v5tk3vlMlbAleWRe9MTLr4.jpg
PobierzCzyli podsumowując przewidujesz krach w przeciągu 2 lub 3 miesięcy, a na pewno w tym roku? Pozbieranie się po tym będzie trwało od 3 do 7 lat?
Jeśli tak to zapiszę na kartce i usiądę wygodnie w fotelu. Jeśli będziesz miał rację to pogratuluję :)
źródło: comment_1621457704UotcjejbnQaFq5Zm5FfrG3.jpg
Pobierz@blinxdxb: każdy się myli. Nie ma jasnowidzów, jeśli ktoś twierdzi, że jest takowym to tylko można się uśmiechnąć z politowaniem.
@blinxdxb: Trylionów...? Nie bilionów czasem?