Aktywne Wpisy
szymski1 +54
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +77
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Pytanie do #rozowepaski - Jak bardzo zwracacie uwagę na auto wśród "potencjalnego" partnera? Do tej pory jeździłem golfem 4, który był zadbany i sprawny, a nie odczuwałem potrzeby kupna czegoś lepszego. Jednak ostatnio trochę się zmieniło i jeżdżę sporo więcej, więc "zainwestowałem" w Mercedesa CLA. Żadna nówka, podobne do tego ze zdjęcia (za 80 tys. zł).
No i wracając do pytania, to dziwnym trafem na spotkaniach #tinder (po 3 latach nieudolności z przerwami), nagle dziewczyny, z którymi się spotkałem, za każdym razem chciały kontynuować ze mną znajomość. Podobały im się spotkania, które wyglądały np. tak, że gdzieś się przeszliśmy, pogadaliśmy i pojeździliśmy autem. W poprzednich przypadkach, gdy miałem stare auto to same spotkania też przebiegały w moim odczuciu w porządku. Rozmowy były spoko. Ale mimo wszystko kontakty się urywały.. Przerobiłem minimum kilkanaście kobiet i prędzej czy później ghosting, a najczęściej po 1, niby fajnym spotkaniu.
Odrzucam przyczynę dużej zmiany w wyglądzie (cały czas trzymam formę). Może jakieś inne pomysły?
#mirabelkopomusz #zwiazki #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60a425621e7e7f000be60067
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Jeżeli używasz tego jako filtra, żeby nie trafić na chłopa, który jest 100k na minusie w providencie, to robisz to dobrze.
Mi bardziej chodziło o to, by się pogodzić z tym, ze lasce zaplusujesz lepszym autem. Tak jak kobieta - zalozy szpilki, wyeksponuje tylko dla niego tyłek, nogi i biust - dla facetów zwykle to jest duzy plus.
Dla kobiety fajniej jak facet pokaże kulture i zaradność.
1. Dla nich zdecydowanie wartościowszy będziesz jadąc na typowo konsumpcyjnych kredytach i żyjąc ponad stan.
2. Dla nich będziesz warty czegoś jeśli ona będzie mogła się z tym i Tobą pokazać tu i teraz.
To jest ta zaradność według nich. I
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Ale przede wszystkim prawie całe dorosłe życie mieszkam w Warszawie, więc zwykle przez pierwsze kilka randek nie miałam nawet okazji zobaczyć jakie facet ma auto, ani pochwalić się swoim, no bo na kolację, do kina itd. to najwygodniej jest
@Fifka23: Czyli patrzysz na auto a nie zaradność. Zaradność potem sama sobie dopisujesz
@Fifka23: No jeśli zaplusujesz autem u niej to jest ona podręcznikową blacharą.
Analogicznie do płci :D