Aktywne Wpisy
Bunch +854
Ale akcja! Jakiś chłystek przyniósł sobie kolekcję sprejów i rozpoczął dumne niszczenie elewacji na skateparku. Do malującego wandala podeszło chwilę później dwóch mężczyzn i powiedziało "Odłóż ten sprej, policja" na co młodzieniec krzyknął "akurat!" i psiknął pierwszemu sprejem w oczy. To spowodowało eskalację sytuacji i szarpaninę w której... młodzieniec WYCIAGNĄŁ KASTET. Miał jednak pecha bo dwójka mężczyzn faktycznie okazała się policjantami bez munduru i teraz młody leży skuty. No to cyk!
80kg +328
Mirki pijcie ze mną kawę. Wygrałem ekspres ciśnieniowy na targach IT. #chwalesie #programowanie #programista15k
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy poznaliście kiedykolwiek jakichś znajomych, bez udziału wspólnych znajomych, czyli w pojedynkę? Jeśli tak, to czy utrzymujecie ze sobą kontakt, jesteście traktowani jak "swoja ekipa", z którą można gdzieś wyjść bez problemu na weekend itd?
Osobiście próbowałem na różnych grupkach na #facebook (jakiekolwiek spotkania bardzo daleko od miejsca zamieszkania) oraz na #tinder i oprócz pojedynczych spotkań nigdy nie udało mi się zbudować konkretnej znajomości :( starzy znajomi już po ślubach, z dziećmi i jak się spotkamy raz na rok to jest max. Co robić?
#zycie #samotnosc #depresja #gorzkiezale #zalesie #przegryw #przemyslenia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60a242311e7e7f000be5fd56
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Jakoś się to ułożyło. Kontaktu już nie utrzymujemy, raczej przelotna znajomość
@AnonimoweMirkoWyznania: Tak. Dzięki różnym hobby.
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie. Nie podtrzymywałem kontaktu i nigdy nie potrafiłem też przejść do etapu lepszej znajomości. To + fobia społeczna + izolacja spowodowało, że wszystkie znajomości obumarły
@AnonimoweMirkoWyznania: tak, dwóch ( ͡º ͜ʖ͡º) (do tego z jedną koleżanką nie mam już kontaktu od kilku miesięcy, więc nie wiem czy nasza znajomość jest aktualna). Ostatnio chodziłam na kurs związanym z moim hobby + zaliczyłam ze 2 wycieczki z ludźmi z FB, ale to wszystko jednorazowe "znajomości", nic więcej
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Właśnie też chcę uniknąć tego, aby nie było czuć, że sztucznie i nie mój klimat, bo zazwyczaj jeśli coś przyszło mi do głowy to pojawiały się takie myśli, że chyba jednak to nie dla mnie.
Komentarz usunięty przez autora
Ogólnie i tak najlepsza okazja jako osoba 25+ to chyba wyjście do baru grupą i posiedzenie kilka godzin, aż się wszyscy napiją. Wtedy zawsze jakieś opcje się pojawiają z przypadku, gdy