Aktywne Wpisy
fatoom87 +1234
Tez macie tak, że z wiekiem co raz mniej ciągnie was do alkoholu?
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Beszczebelny +236
Obczajam ten kalkulator "kredytu 0%" i się śmieję xD
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
Staram się unikać spamowania Hołownią żeby mi ktoś nie zarzucał bycie politycznym trollem, ale dzisiejszego lajfa ludziom postrzegającym się jako szeroko pojęte centrum już muszę polecić xD
Chcę go pokazać, bo Hołownia tutaj mówi rzeczy które pokazują, że myśli przytomnie i potencjalnie jest w stanie dokonać faktycznie zmian na lepsze a nie tylko zamieszać kijem w szambie - bo spełnia podstawowy warunek trzeźwego myślenia, którego w Polskiej polityce praktycznie nie ma.
Mówi o tym że podatki powinny być stabilne, że nie chodzi o rozdawanie a zapewnianie infrastruktury i usług, że kwoty wolne należy co prawda podnieść - ale przecież samorządy też z czegoś muszą żyć itd.
No ja miałbym naprawdę duże problemy aby coś z tego wysupłać i powiedzieć że się nie zgadzam.
https://www.facebook.com/watch/live/?v=2905737699701965&ref=watch_permalink
@Jegwan: Przecież on już teraz ma de facto lepsze struktury od Konfederacji bo ma ruch społeczny top kek.
btw. w ogóle bk ogólnie z opozycji (a z meltdownu PO najbardziej), bo zmiany w systemie podatkowym były w przeciekach i mogli być na to przygotowani. A PiS zrobił ich jak zawsze.
@yeron: Nie wiem, chyba ludzie robią potem jakieś przerzutki na jutuba z niego, ale ja osobiście do kawy oglądam sobie co rano na FB. Robię swoje i mi tam leci w tle.
Ale zmiana na lepsze jest ok, w sensie podniesienie progów. Takie zmiany można robić często bo nikt od tego nie umrze. Natomiast zmiany
@Jegwan: A które w przeciwieństwie do Konfederacji są w stanie mimo wszystko wyprodukować jakieś postulaty reform starając się je podeprzeć jakimiś racjonalnymi argumentami i wyliczeniami.
Oni jako ostatni się bawią chyba w jakiekolwiek starmodne "liczenie" zamiast po prostu mówić, że jak oni będą rządzić to wszyscy będą bogaci i młodzi.
@yeron: Cóż, każdy krytykował na swój sposób, ale każdy skrytykował więc nie jest tak źle.
@Jegwan: No tak tak, tylko Konfederacja jedyna sprawiedliwa mimo że nawet programu nie umie napisać takiego żeby się jakkolwiek spinał xD Wcale nie populis.
@Khaine: Szkoda że nie myśli trzeźwo w temacie energetyki, w przeciwnym wypadku bardzo możliwe że dostałby mój głos.