Aktywne Wpisy
urarthone +819
News dnia to...
- Morawiecki będzie próbował utworzyć rząd 27.7% (900)
- Wyrzucenie 4 zawodników z U17 chwilę przed MŚ 3.5% (113)
- Znaleziono ciało poszukiwanego zabójcy 6-latka 9.2% (300)
- ZEA wysłały szpital do Gazy 1.1% (36)
- Złodziej książek z USA 4.3% (140)
- Microsoft chciał zaoszczędzić na pracownikach 1.7% (54)
- Turyści z Hiszpanii wracają ze sraczką 3.8% (124)
- Zrobił pranie sąsiadce, kiedy jej nie było 48.7% (1584)
Kredo_Asasynow +429
Chcecie ciekawą bombę?
Niejaka BEVERLY, która dodzwoniła się do CAGE by zaatakować Wardęgę to nie kto inny, jak żona Krzysztofa Rozpary.
Nie wierzycie? Porównajcie sobie jej głos z dzisiejszego programu do tego filmu, gdzie państwo Rozpara pokazują swoją rezydencję.
https://youtu.be/MjkGXjsCjII?si=L1_YEFZ2A3ApzpCq
Czy to nie dziwne, że żona jednego z właścicieli, która przy okazji jest głównym medykiem podczas gal (a powiedziała, że nie jest powiązana z federacją - kłamczuszek) atakuje zawodnika z main eventu?
Niejaka BEVERLY, która dodzwoniła się do CAGE by zaatakować Wardęgę to nie kto inny, jak żona Krzysztofa Rozpary.
Nie wierzycie? Porównajcie sobie jej głos z dzisiejszego programu do tego filmu, gdzie państwo Rozpara pokazują swoją rezydencję.
https://youtu.be/MjkGXjsCjII?si=L1_YEFZ2A3ApzpCq
Czy to nie dziwne, że żona jednego z właścicieli, która przy okazji jest głównym medykiem podczas gal (a powiedziała, że nie jest powiązana z federacją - kłamczuszek) atakuje zawodnika z main eventu?
@Gaku745: Powiedział komunista kompulsywnie wyzywający wszystkich spoza swojego czerwonego obozu od obrzydliwych libków xD
Jesteście absolutnie pierwsi do UGA BUGA WSZYSCY CO TO NIE CHCOM GŁĘBOKIEGO SOCJALIZMU TO SOM ŹLI i teraz te żałosne krokodyle łzy jak ktoś wam odbije plaskaczem odwetowym xD
Jak polaczek nawet nie wie co to demokracja a wy @Gaku745: chcecie go coopami futrować i utopiami #!$%@?, które jeszcze nie wystartowały nawet w skandynawii, a cała #!$%@? teoria wartości pracy wysrana przez komuchów jest tylko na papierze xD
@Gaku745: Od gonienia "kułaków" żeby dać "uciśnionej klasie robotniczej" byli Leniniści? Bo faktycznie mylą mi się ci bohaterowie socjalizmu.
Związki zawodowe to tylko zakładowe a jak już coś robią to tylko w ścisłej współpracy z zarządem. Syndykaty które blokują złe działaniach firmy (patrz ostatnia blokada wysyłki broni do
@Gaku745: No nie wiem, ale komunistą jesteś na pewno, niezależnie od tego jak się będziesz zapierać.
Istnieją dwa bieguny - kapitalizm i komunizm. W jednym środki produkcji są prywatne, w drugim publiczne.
Nawet państwa skandynawskie którymi lubicie sobie wytrzeć mordki bo mają stosunkowo wysokie podatki (ale z których nie rozdają pieniędzy a jedynie pucują usługi) są kapitalistyczne.
No to jeśli mamy tag #antykapitalizm to
@Khaine: A nie socjalistą?
Dziecko w przedszkolu wy wyciągnęło taki wniosek.
Ja nie lubię.
@Khaine: xD
Publiczne środki produkcji są w socjalizmie.
W komunizmie dodatkowo nie ma klas, pieniędzy i państwa.
Ja jestem anarchistą
@oczami_kuca: To jest w praktyce jedno i to samo. Jak upaństwowisz środki produkcji to komunę masz z automatu.
@Khaine: xD
Na łatwość i wolność prowadzenia firmy nie wpływają tylko wysokość podatków i koszt pracy, w większości to prawo (praworządność, poziom korupcji, szybkość, łatwość)
Można mieć państwo opiekuńcze przyjazne dla biznesu który chętnie płaci podatki i dba o pracownika
@Gaku745: Na długiej drabinie najgłupszych z najgłupszych anarchiści są na samym szczycie, bo systemy anarchistyczne żyją mniej więcej 5 min (dlatego nigdy żadnego nie zaobserwowano, interwał czasowy był zbyt krótki aby doszło do aktu obserwacji xD) zanim zaczną się przepoczwarzać albo w socjalizm albo w kapitalizm.
Także gratuluje, spośród wszystkich niedziałających systemów jesteś wyznawcą tego co jest najbardziej sprzeczny z ludzką naturą i nie może nawet w teorii
Przecież połowa tych postów z antykapitalizmu jest pisanych przez neuropę właśnie xD. O #!$%@? chodzi w tym memie?
Ale większość neuropy to nie antykapitaliści.
Z tym się mogę zgodzić.
@Sharpboy:
Jak go znam to zaraz napisze o spółdzielni xD z wskażnikiem innowacyjności na poziomie 10% średniej dla kraju.